Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
norx Czarny essi-był... Zielona Góra | 2006-02-05 11:55:19 Siemka!!!
Jaka zmienirka najlepiej będzie pasowała do oryginalnego fordowskiego radia??? Nie wiem jaki model tego radia ale jest na przyciski i nie mam pokręteł. |
norx Czarny essi-był... Zielona Góra | 2006-02-05 17:17:25 up!! |
PATENT Sympatyk FEFK bordowe kombi Głogów | 2006-02-05 17:24:32 podejrzewam ze tylko fordowska.... chociaz istnieja przejsciówki z innych firm na forda lecz sa one strasznie dorgie.... z tego co kojarze to koszt zmieniarki forda to 400-600zł i na Twoim miejscu zastanawiałbym sie nad radiem na cd/mp3... swego czasu tez chcialem zmieniarke fordowska ale po przemysleni sprawy kupilem radyjko.. |
retrospect byl MKV Opole | 2006-02-05 17:50:16 Zdecydowanie lepiej kupic nowe radio CD/MP3/WMA anizeli bawic sie w zmieniarki..
ceny leca na leb i za cene zmieniarki mozna kupic przyzwoitego pionka lub jvc z empetrojczynami. |
R_O_Y Sympatyk FEFK Mk VII kombi Inowrocław | 2006-02-05 18:37:17 To nie dział audio ale...
Żeby radio zagrało tak jak zmieniarka nawet przeciętna to musi być z nieco wyższej półki. Obawiam się że nie za 400-600 PLN. A już MP3 wogóle. Chyba że ważna jest iość a nie jakość. Poza tym stabilność pracy zmieniarek bije na głowę nawet "lepsze" radyjka CD. Na ten temat zdania będą zawsze podzielone. |
retrospect byl MKV Opole | 2006-02-05 18:59:16
R_O_Y -> no ba - zmieniarka na bank da lepsza jakosc dzwieku.. pod jednym warunkiem - tloczone plyty.. mi osobiscie szkoda w samochodzie wozic plyty za 60-90 PLNow/szt.. wiec pozostaje wypalanie plyt specjalnie do samochodu.. dlatego zdecydowalem sie na radyjko cd/mp3. jakosc muzyki jest znosna (przy powiedzmy 192kbps) a ilosc kawalkow mieszczacych sie na plycie porownywalna jest ze zmieniarka na 5 plyt. Moze radio cd/mp3 to nie zestaw dla audiofila, ale jak chce posluchac muzyki w konkretnym brzmieniu to nie wsiadam do samochodu tylko siadam w fotelu i odpalam sprzet. |