Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
-SerU- Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2006-02-06 22:08:12 Czy to nie jest przypadkiem Opel Vectra bądź Omega? Jeśli tak, to niestety ten typ tak ma. Już raz łatałem w 6 letniej vectrze pół tyłu bo rdzewieją cholery na potęgę.
Pokaż lepiej zdjęcie od strony bagażnika. Zdejmij wykładzinę i tapicerkę z boku bagażnika i zobacz co tam się dzieje. Przy okzaji może się okazać, że nie masz nadkola |
topaw Opel Omega A Warszawa | 2006-02-07 11:26:50 Wlasnie to jest Omega...
Dzis zdejme ta wykladzine i zobacze... Ile kosztuje taka naprawa (wersja optymistyczna i pesymistyczna) ? |
-SerU- Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2006-02-07 23:28:25 Trudno oszacować jak się nie widzi całości tego elementu i stanu od środka ale w Vectrze, którą łatałem było do odtworzenia prawie całe nadkole wewnętrzne, reparaturka błotnika, część tylnego podszybia i wzmocnienia oraz podłoga w bagażniku. Koszt naprawy oscylował w granicach 600 zeta-paprania z tym było co niemiara |
-SerU- Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2006-02-08 16:58:42 Tego się spodziewałem W Oplach to niestety bolączka.
Coś mi się zdaje, że jak zaczniesz to czyścić to powypadają Ci dziury. Spróbować możesz-szczota druciana na wiertarkę i lecisz z koksem Później brunox, jakiś podkład i to wszystko, co możesz bez spawania zrobić. Powodzenia |