Czy to bedzie grało

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam chce zakupic takie głosniki
Glosniki z alegro

i podłaczyc je radia JVC KD-SH99R czy to da rade czy bede jeszcze musiał kupic wzmacniacz dodam ze nie chce zadnego wielkiego łomotu po prostu podoba mi sie jak graja te głosniki bede to chciał zamontowac do daewoo espero radio juz załozone pozdrawiam

Mi sie podoba brzmienie JBLa, nawet tych tanszych. Radyjko masz fajne i mysle ze jak dobrze zamontujesz to bedzie gralo milo

Mam te JBL ki tylko ze stara serie Ona wtedy chyba sie nazywała GTO jak dobrze kojarze i powiem ze nie narzekam Zawsze mogło by byc lepiej Ale do normalnego słuchania styka Na poczatku chodziły pod samym radiem, potem dokupiłem wzmacniacz, na radiu nie chodzioły zle ale dopiero na wzmaku pokazały co tak naprawde potrafia

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-02-12 14:59:42 ]

Zdecydowanie wolałabym lepszy system przedni niz średniawke podrasowaną wzmacniaczem, bo nie oszukujmy się- żaden wzmacniacz cudów nie zdziała, jeśli musi współgrać z czymś nie do końca zasługującym na miano MOCNEGO sprzętu.
Przy systemie audio ja akurat jestem zdania, że oszczędzanie własnie kończy sie w taki sposób, że trzeba wykładać i wykładać kase na podbijanie efektów
A cały 'myk' polega na tym, żeby mieć takie sprzęciwo co to bez wspomagania pojedzie ostro
Co do JBL-a - nie są to złe głośniki, ale moja wypowiedź dotyczy przede wszystkim Twojego stwierdzenia odnośnie wzmacniacza.
Czasami nie warto rozmieniac sie na drobne.
JBL z półki którą wybrałeś- TAK, ale jesli nie myśli sie o niczym wiecej. Do tego jeszcze na pewno wytłum sobie drzwi i tyle.
Mysle, że bedziesz zadowolony skoro brzmienie JBL-a Ci odpowiada.

no własnie radyjko prosze o opinie o tym radiu ostatnio wymieniałem poduszke silikonowa i czysciłem je łacznie z laserem i teraz smiga az miło prosze o wasze opinie na temat radia

Wg mnie to bardzo dobre radyjko! Jeden z najlepszych modeli JVC. Nie slyszalem jeszcze o nim zlej opini.

Cytat:
A cały 'myk' polega na tym, żeby mieć takie sprzęciwo co to bez wspomagania pojedzie ostro

Czyli na przyklad co ??

czyli np Micro Precision, czyli np Scan-Speak
tudziez z nizszego przedziału cenowego Vifa, Proa Simplex, Mobil Audio
takie perełeczki dla kazdego kto ceni głośnik za jego jakość a nie plastikowe atrapki i mało ekskluzywny bo przekolorowany i przerysowany design (a przerost formy nad treścią to najgroszy wróc car audio maniaka)