"zmostkowanie" radia???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak sie zastanawiam mamy radio firmy wybitnej"nołnejmtronicx" i z niego wychodzi duzo kabelków z tyłu "ma juz 4 kanały" i rozchodzi sie o to jak z tych 2 knałów zrobic 1 knał ale te pozostałe 2 kanały niech beda odszielne czyli taki system 2+1 w starym radiu? mam kilka takich starych brzeczałków ale nie jestem elektronikiem wiec sie zastanawiam czy sie da i jak to zrobic?

ps.moon moja poczta swieci pustka a mineło juz 7 dni

podobno nie mozna mostkowac kanalow w radio :|

Z tego co wiem to jest to awykonalne. Kiedys tez zadalem takie pytanie na jakims forum i mnie zjechali rowno Ale nie pamietam argumentow bo to bylo dawno temu.

znalazlem cos mostkowanie

tak przy okazji chcialbym zapytac, czego mozna uzywac do wygluszania auta oprocz prof. mat wygluszających...? bo bez sensu zebym wydal te 400zł na wygluszenia, a sprzedam auto za pol roku:|

mnie sie jednak wydaje ze to wykonalne bo: skoro w tych starych (wazne ze nie te nowe!!!!) radizch mozna było poprostu inaczej podpiac kable do głosników i była opcja 2 lub 4 bez zadnego przekładania bezpiecznika czy luznych kabli . dlatego tez o to pytam

Cytat:
2006-02-13 15:59:52, miki87 pisze:
tak przy okazji chcialbym zapytac, czego mozna uzywac do wygluszania auta oprocz prof. mat wygluszających...? bo bez sensu zebym wydal te 400zł na wygluszenia, a sprzedam auto za pol roku:|

matami dekarskimi... dostepne w kazdym markecie budowlanym

Cytat:
2006-02-13 17:19:32, Vyzn-R pisze:
matami dekarskimi... dostepne w kazdym markecie budowlanym

mhm... to cos na wzor watoliny, czy jak:> gdzies cos kiedys na strychu takie cos widzialemDDDDDD i jeszcze w rolkach mam "filc" nada sie cus? a Te maty to jak kleic/mocowac;|