MOJE AUTKO AUDI COUPE 2.3 N/A

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM MAM AUDI COUPE 2.3 BENZYNA
SPORTOWE ZAWIESZENIE FELGI ALU 17
SPORTOWY WYDECH I KIEROWNICA SREBNA GALKA ZMIANY BIEGOW RADIO SONY 4 X 50W 6 GLOSNIKOW
W NAJBLIZSZYM CZASIE PLANUJE PRZYCIEMNIC SZYBKI I ZALOZYC BREWKI

MOZE KTOS WIE CO BY W NIM ZMIENIC A CO DODAC POMOCY.null

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-03-21 20:08:29 ]
[ powód edycji: brak turbo ;-) ]

prosimy jeszcze o zdjecia

No i to te zdjecia najlepiej z aktualna gazetą, może i na audi sie nieznam ale niema silnika 2.3 TURBO BENZYNA

A czy do tej srebnej galki masz tez korbki szyb w chromie

Nieuwierze jak nie zobacze, sorry

Maruś nie bądź taki brutalny kolega chce się zaprzyjaźnić a ty go odrazu do nas zniechęcasz

Kolega wydaje sie byc bardzo prawdziwy, autko zobaczymy niebawem To nie jak ten co wymyslil Corrado vr6.

A co do audiczki to sa takie opcje:
skotro to audi 80 to moze to byc limitowana wersja do 80 sztuk audi s2 w tej budzie rozwiercona na 2,3
a druga to taka ze to normalny silnik 2,3 z dolozonym turbo
a trzecia to ze moze o czyms nie wiemy

Mysle ze te wszystkie nasze domysly rozwieje wlasciciel auta i nam go zaprezentuje
Witam nowego kolege
Pozdr.

tylko kiedy moge go zaprezentowac??? bo nawet nie wiem gdzie sie odbywaja wasze spotkania nawet jesli by byly to gdzie i kiedy ???

popatrz na góowna strone, wpadnij na matylde ,
a mam jeszcze pytanko widzialem takie audi na miescie, miales cos wspolnego z cantus ?

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2006-03-10 08:59:01 ]

Kubus 12.03.2006 godz.10:30 LOK

Cytat:
2006-03-10 08:18:16, djkubus24 pisze:
tylko kiedy moge go zaprezentowac??? bo nawet nie wiem gdzie sie odbywaja wasze spotkania nawet jesli by byly to gdzie i kiedy ???

po tym jak sie w sobote spotkamy to bedziesz wiedzial

pozdro

wiec wiem jaki jest silniczek i wiem ze audi jest prawdziwe

silniczke to 2,3 140KM bez T

pozdro

Witam i gratuluje autka ;].

Swoja droga nie ma co sie dziwic, ze ktos nie wierzy, skoro sam wlasciciel nie wie do konca co ma pod maska

Pozdrawiam

Witam i równiez gratuluje spoczko bryczkipozdro

No to trzeba teraz to turbo dorobic, bo glupio byc objechanym przez malucha, w koncu to audi

jeszcze zagladne w poniedzialek do salonu VW AUTORUD I TAM SIE DOKLADNIE ICH ZAPYTAM O MOJ SILNIK

KTO ZNA JAKIEGOS GOSCIA OD TAPICERKI BO CHCE POLECZKE NA GLOSNIKI materialem okleic

Cytat:
2006-03-12 14:58:33, djkubus24 pisze:
KTO ZNA JAKIEGOS GOSCIA OD TAPICERKI BO CHCE POLECZKE NA GLOSNIKI materialem okleic

Takie cos to mozna samemu zrobic

Wystarczy zagladanac pod maske, jesli nie ma przyczepionego takiego dziwnego ustrojstwa do kolektora wydechowego to jest to jakis znak, ze turbo zniknelo.

Cytat:
2006-03-11 23:51:55, tomeQ_ pisze:
No to trzeba teraz to turbo dorobic, bo glupio byc objechanym przez malucha, w koncu to audi

akurat to mu nie grozi

ja bym sie klocil

to co kornel teraz ty staniesz z laguna swoim maluszkiem?