Co sądzicie o wzmacniaczu samochodowym First 1800W ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ten wzmacniacz ma naprawde 1800 W (w co wątpie) a moze ktoś posiada taki wzmacniacz?? piszcie co o tym myslicie ?? czy dla amatora będzie on wystarzający (do seicento) z góy dziekuje

Z tego co sie orientuje to jakikolwiek sprzet firmy FIRST nie jest delikatnie mowiac polecany nawet dla amatorow Tez mam seicento i polecam wzmacniacz firmy MONACOR
Ten jest akurat 2-kanałowy i sluzy mi do napędzenia zestawu przedniego.

a wzmacniacz Voice Kraft C-238. 800W ??

wszystko ponizej tej ceny monacora odpada... w tej cenie jest to chyba najlepsze rozwiazanie... wszelkiego rodzaju firsty voicecrafty i inne tego typu trylion watowe wzmacniacze za 100zł to jest jeden wielki sh.t Nie raz do mnie przyjezdzały osoby i prosiły zebym cos zrobil z ich sprzetem bo kolega ma 300W wzmacniacz i 2 głosniki i lepiej mu gra niz u niego, a on przeciez ma 2000W i 10 głosnikow... wtedy najczesciej pada pytanie:
- Ile pan za ten cały sprzet zapłacił?
- no conajmniej z 800zł
-a kolega?
- tez cos koło tego...
- a no własnie Bo kolega ma mało sprzetu ale markowy a pan nadrabia iloscia i napisami na nim I niestety ja co najwyzej moge nieznacznie poprawic dzwiek ale bez wymiany komponentow cudów nie zdziałam zeby wyjasnic gosciowi cała roznice biore jeszcze go do siebie do samochodu i pokazuje co potrafi tani ale markowy i dobrze zamontowany i dobrany sprzet, po takim czyms najczesciej widze jak cały ten sprzet First, ultra bass mega power wylatuje z samochodu z predkoscia swiatła Niestety ale jak nie zainwestujesz to nie zagra Lepiej poczekac uzbierac pieniadze i wszystko kupowac stopniowo niz potem wymieniac Przedewszystkim nalezy najpierw zastanowic sie, przemyslec czego sie oczekuje od sprzetu i nie robic nieczego pod wpływem chwili a napisy na wzmacniaczach sa dla... aaaa nie wazne dla kogo

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-03-29 20:36:17 ]

zaglądałem kiedyś do tego firsta i nie ma w nim nic oprócz zwykłych końcówek od radyjka, całe pudło mogło by być wielkości czterech paczek po papierosach i gra gorzej niż lepsze radio

w samochodze posiadam głosniki trójdrożne macaudio(no i nie narzekam) i czy był by dobry zakup żebym zakupił używany wzmacniacz tej firmy 400W za około 250 zł (używany ale w dobry stanie)???

kup RTO Mark 4.5 co jest na allegro za 199 zl i wszystko ci pociagnie.Ewentualnie szukaj RTO sx 7002.

a sądzicie o tym wbagażnik do seja nada sie ??
http://www.allegro.pl/item95797274_hurtownia_ostatnie_sztuki_tuba_aktywna_mosfet_30cm.html

Cytat:
2006-03-30 17:13:52, adi1988 pisze:
w samochodze posiadam głosniki trójdrożne macaudio(no i nie narzekam) i czy był by dobry zakup żebym zakupił używany wzmacniacz tej firmy 400W za około 250 zł (używany ale w dobry stanie)???

No napewno lepszy niz zakup wzmacniacza first czy mosfet