Prostowanie i odswiezanie felg ALU Krakow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!!!

Tak jak w temacie czyli gdzie moga oddac do prostowania i odnowienia felgi alu w krakowie. I z jakim wydatkiem na to sie musze liczyc. Felgi 15'

[ wiadomość edytowana przez: Chopper dnia 2006-04-07 00:52:13 ]

fhu Zamiar ul. Dauna 36 , albo zaklad pana Marka Czaji ul podlesna 3 wieliczka{ 50 metrow nad stara siedziba RAKO-TUNING} na granicy krakowa i wieliczki na wylotowce na tarnow, obie firmy fachowe ceny niekoniecznie super okazyjne

-----------------
sedicivalvole

http://www.youtube.com/watch?v=E23bmHna_rw

heh tzn na jakie koszty w przyblizeniu musze sie nastawic?
ewentualnie jakis kontakt do nich moglbym prosic?

[ wiadomość edytowana przez: Chopper dnia 2006-04-07 09:12:50 ]

jezzzu co za len len leniwiec.... no dobra tu masz tel. do Marka Czaji 278 18 21 a tu strone zakladu Zamiara z ul Dauna36 pytaj o naprawe felg. :
zamiar

-----------------
sedicivalvole

http://www.youtube.com/watch?v=E23bmHna_rw

z 80 trzeba liczyc...

podpinam sie do tematu. czy poza tymi dwoma zakladami ma ktos opinie o jakis innych? pytalem na Głowackiego jakis czas temu to mi powiedzieli ok 70 pln za sztuke naprostowanej 16ki. Ostatnio odkrylem zaklad w zielonkach, ul. krakowskie przedmiescie 60 i tam powiedzieli 50 pln. zna ktos ten zaklad? bo cena w sumie konkurencyjna, ale czy dobrze robia?

Niewiem gdzie,ale mnie w krk zrobili felungi ładnie.
Zapytaj Szymona on mi to załatwiał.

ja swoje felgi 15" prostowalem na ulicy dauna i mi wtedy powiedzial 50 /40 zł sztuka
i marowi tez tam prostowalem ogolnie ja z ich roboty jestem zadowolony wiec polecam ten zaklad

pozdr

Jak niechesz miec kwadratowych felg to tylko Marek Czaja
albo na Dauna reszte firm mozna sobie darowac a tych z zielonek tymbardziej

p.s.
niektórzy mysla ze jak kupia maszyne to juz wszystko wiedza o prostowaniu felg

jak mi pan czaja powiedzial ze najblizszy termin ma 20 czerwca to szczerze podziekowalem, lol

terminy takie przecie nie dlatego ze na targu buraki sprzedaje tylko ze tyle felg ma

Terminy ma dlugie to fakt, ale robi dobrze. Ja na felge z moto czekalem 1,5 miesiaca...

wiekszosc felg w zakladzie ma podpisane KUZI albo SPAW KUZI, hehe. oddalem do niego alusa z terminem na 13 czerwca jakis tydzien temu. Za to przed dlugim weekendem dzwonilem pytac o termin, to mi powiedzieli, ze ok tygodnia. chyba ze to nie ten zaklad byl :|

Cytat:
2008-05-12 09:24:11, kania_ pisze:
Jak niechesz miec kwadratowych felg to tylko Marek Czaja albo na Dauna reszte firm mozna sobie darowac a tych z zielonek tymbardziej p.s. niektórzy mysla ze jak kupia maszyne to juz wszystko wiedza o prostowaniu felg

w czwartek odebralem felgi, prezz weekend zrobilem 1100 km w trasie i musze powiedziec ze jesli mam zaplacic u Pana Czaji 200 pln za naprostowanie 2 felg, zalozenie na nich gum i wywazenie to sorry, ale chocby nawet nie wiem jak idealne byly to szczerze wole jechac do tych w ZIELONKACH co nie wiedza nic o prostowaniu felg i miec idealnie wyprostowane felgi z wywazeniem za 120 pln... a jak ktos nie wierzy ze nie sa proste to zapraszam na jazde probna, bo bicia nie maja nawet najmniejszego w calym interesujacym mnie zakresie predkosci.
polecam szczerze zaklad pana Wadowskiego i najpierw proponuje sprawdzic jakosc uslug a potem mieszac z blotem ludzi

przyjedz to ci pokaze

no zobaczymy dalem dzis 2 sztuki do tego typa z zielonek.
cena ok 60zl za sztuke. termin realizacji max w piatek do odebrania (w czwartek swieto)

widzialem tez ze spawa fele i mowi ze magnezowkami sie tez zajmie...

no nic zobaczymy czy bede tak zadowolony jak 3zjer i czy beda dlugo proste

fele odebralem w zeszla srode wiec zrobili szybciutko.,
dzis zalozylem nowe gumki wywazyly sie zajebiscie wiec ja polecam

oj nawet jak terminy są długie to warto poczekać, ważne, żeby dobrze było zrobione, a powiedzcie mi gdzie oddajecie felgi do prostowania?? Bo ja najwięcej pozytywnych opinii słyszałam o Auto Centrum Blask na Bulwarowej.

gratulacje!!! w tym tygodniu otrzymujesz tytuł mistrza złotej łopaty

Ja polecam Tech-Mar z Kłaja-robią bardzo solidnie i w normalnych cenach...jestem bardzo zadowolony