Glosnik Hertz do 800zl + wzmak do 1000zl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka. Interesuje mnie jakis konkretny glosnik (nowy) Hertza do 800zl i do tego wzmacniacz do niego do 1000zl. Potrzebuje tez glosnikow w polke do 400zl. Wszystko musi byc nowe i na gwarancji. Co mi doradzicie? Pomocy

a co masz z przodu w drzwiach bo tym powinnismy sie kierowac przy doborze subwoofera zeby nadazał za systemem przednim i ladnie sie z nim komponował Jednak jest to juz dosyc duza kwota i szkoda by ją było wyrzucic w błoto

no wiec z przodu mam glosniki 2drozne Caliber ale bedzie wymiana niedlugo na 16cm basowe. w polce mam sredniotonowe pioneery a w slupkach wysokie Caliber. wszystko pod zwrotnica i gra pod radyjkiem clariona (nie pamietam modelu ale zaplacilem 2tyg temu 1900zl)

A jakiej muzyki słuchasz? Bo to jest sprawa priorytetowa w doborze całosci i czego oczekujesz od zestawu?

Slucham techniawki dlatego mysle o hertzu bo podobno dobre sa w te klocki. Chce zebym sluyszal ladnie muzyczke (lubie czasami takie klasyki jak Michael Jackson albo Modern Talking) ale zeby tez bylo glosno a jak usiade na tylnym fotelu to zeby oparcie mi neri odbilo )

No jezeli techno to ja bym poszperal w produktach powerbass jezeli ma byc mocne uderzenie to polecam 2 x PowerBass PB-B1054v.2 Black w skrzyni zamknietej lub wentylowanej bassrefelx, to juz zalezy od gustu chociaz ja jestem zwolennikiem obudowy zamknietej, wtedy system jest dynamiczniejszy i szybszy Wzmacniacz do tego musi byc dosyc mocny i w miare dobry jakosciowo czyli μ-Dimension μ-Glow 4075 Mysle ze w wiekszosci samochodów spokojnie to sobie da rade i da spooooro radochy nie meczac i nie tracac nic w jakosci

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-04-10 22:28:40 ]

ogromne dzieki. Naprawde mam taki metlik w glowie ze mala bania. Moglbys mi dac jakies linki do tego sprzetu w przykladowej cenie? a jeszcze interesuja mnie glosniki do polki tak do 400zl. Tylko ze na innym forum powiedzieli mi zebym nie zakladal glosnikow w polke. Jezeli nie to gdzie je zalozyc i czemu nie w polke? Moglbys mi dac nr gg do siebie bo znajac zycie to pewnie bede mial jeszcze 100 pytan Ogromne dzieki!!!

No wiec drodzy audiofile. Dokonalem wyboru. Jako ze wszyscy wiedza ze car udio to nieuleczalna choroba zakupilem glosnik jbl gt4 p1220 1600w i bede go napedzal wzmacniaczem rockford fosgate o mocy 400w rms. Co myslicie o tym zakupie? Zagra to? Co w odnosnie do tych glosnikow w polke? Zakupilem owalne helixy 6x9 model mkII tylko nie wiem czy moge je zalozyc w polke. Co sie stanie jak je zaloze? Aha! doradzcie mi co do kabli i kondensatora pod ten sprzet (mile widziane linki). Z gory dzieki i pozdro