Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2006-04-17 11:29:03 mam pomysł na krzyżak kolumny kierownicy, drugi pomysł to mocowania maglownicy, więcej grzechów nie pamiętam...
pzdr m |
kitza TOYOTA FRIEND Suzuki Swift MK6 Nowy Sącz | 2006-04-17 12:20:11 A jak się do tego dobrać?
Czy trzeba rozkręcać kolumne kierownicy żeby sie upewnic?? |
maciass TOYOTA DRIVER Toyota Carina II Człuchów | 2006-04-17 13:59:53 U mnie wystepuje bardzo podobne zjawisko i nawet powiedzialem o tym podczas przegladu.Facet stwierdzil ze to nic hroznego pokazal mi costam nie wiem dokladnie jak to sie nazywa, wydaje mi sie ze to jakas tulejka stabilizatora.mowil ze jak bede mial chwile to zebym wymienil ale przeglad przeszedlem bez niczego.
Pozdrawiam |
Golden_Flyer TOYOTA DRIVER BMW 116 Gdańsk | 2006-04-19 10:19:34 A z kolei u mnie stuki wyczuwalne na kierownicy (zwłąszcza przy dojeżdżaniu do krawężnika) były spowodowane... zużytymi tylnymi tulejami przednich wahaczy. Tyle że na badaniu wszystko było ok. Aby znaleźć przyczynę, trzeba było wymontować wahacze... |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-04-20 12:36:17 A moze w ASO nie ma nadwymiarowych gumek tzw. poduszek stabilizatora ?
Moze ktoś wie ? I tak idąc tym tropem jak sie zalozy nową gume na wytarty drążek efekt bedzie taki ze po 10tys znowu bedzie się tłuc |