Kolejny swap w maluchu w naszym miescie - 150 ps ;-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
słap

150 koników juz widze....
Ale widac ze kolejna osoba rzeźbi dzieki bogu w innej skrzynce.
Po kilku mcach odgrażania się auto powstaje - fajnie zobaczymy co kierowca pokaze tym autem .

Cytat:
2006-04-23 10:09:28, CZUCZU pisze:
słap 150 koników juz widze.... Ale widac ze kolejna osoba rzeźbi dzieki bogu w innej skrzynce. Po kilku mcach odgrażania się auto powstaje - fajnie zobaczymy co kierowca pokaze tym autem .

A czyj ten malczan jest??

To zdradź czuczu kto go robi lub ma zamiary zrobienia.

Wiem ze jest od nas.
I wiem ze gadalem z nim - startowal tym maluchem w kjsie.
I tyle wiem ale poznalem fotki auta i plany caly czas mowil o silniku z lancera w maluchu ale zapomnialem o tym bo to bylo rok tmu.i widze ze cos sie ruszyl ow tym temacie.
te 150 kucy nierealne w tym stanei silnika

Jak skonczy przed 2008 to bedzie dobrze, narazie widze silnik podwieszony gdzies w miejscu tylnej kanapy. Rzezba dopiero sie zaczyna.

150 moze i nierealne ale tylko czekac jak bedzie jezdzil dotychczasowe "niezle" furki na strecie.

wymiatac to bedzie ładnie ale jeszcze czeka go sporo pracy

Jak by ktos mial jakies fotki z postepow prac to zapodawajcie

heheh przeciez to m.in. Luniek i Siwy , chlopaki ode mnie z sieci Interblock w Stalowce , ale nie sadze zeby to byl jakis powazny projekt . Chlopaki moze sie znaja na kompach ale o autach to chyba maja bladawe pojecie no ale coz moze sie cos zmienilo przez 2 lata hehe

Swego czasu tankujac LPG na stacji gadalem z kolesiem co mowil ze bedzie wsadzal silniczek od lancera do malucha.

Myslalem ze sciemnia ale teraz widze ze to moze byc prawda.

Nich robia, zobaczymy jak to bedzie smigac no i powodzonka dla nich niech projekcik powstaje szybko i bez problemow

hehe a jednak to zrobili. ogolnie z tego co robal mowil to maja czas i kase wiec to mzoe wypalic

Smiejcie simiejcie sie dalej zdjecia nie zawsze sa aktualne bo nie mam czasu robic zdjec Scarab sam widziales jak ten silnik zamiata w orginalnej budzie wtedy nie byl jeszcze zmieniany soft w ECU i innych pare pierdul silnik przeszedl pare przerubek nie jest umyty i wyglada na zloma prace ida bardzo szybko co do ekipy kto to robi robia to w sumie 3 osoby ja (robal) luniek i pacu wszyscy z interblocku a siwy to jest statysta robi tylko sztuczny tlum ) jeszcze jest maniac admin Interblocku on sie zajmuje elektryka i elektronika.
MINIO: jak ja cos mowie to nie zucam slow na wiatr.
rybaiii nie osadzaj ludzi jak ich nie znasz fakt siwy nie ma pojecia o mechanice i robi jako statysta ale luniek i pacu ma pojecie i dajemy razem rade.
USA1 foty sa pod adresem ktory czuczu podal ale nie wiem skad on je wziol ale jak nie zapominam to wrzucam tam co jakis czas nowe.

planowany koniec prac to 4 czerwca chce startowac na 1/4 wiec sie spieszymy
Poszukuje linek zmiany biegow od jakiego kolwiek auta jesli ktos by cos takiego posiadal najlepiej od mitsubishi to dajcie znac.

Mam dostep do wielu materiałów.
stad te fotki pzodro.

Cytat:
2006-04-26 11:53:09, robal123 pisze:
... rybaiii nie osadzaj ludzi jak ich nie znasz fakt siwy nie ma pojecia o mechanice i robi jako statysta ale luniek i pacu ma pojecie i dajemy razem rade...

Po pierwsze to znam . Moze nie tak bardzo jak Ty ale jednak z nam. Kurde czy ja osadzam ludzi. Tylko pamietam ze poki co jak bylem jeszcze w Polsce to jakos nie pamietam Lunka od strony mechanika. Jakos przez 2 lata jak go znalem nie dal znaku o tym ze nawet chcialby sie takim czyms zajac
I to tyle na ten temat .

Podobno temat umarł z powodu skrzyni biegów.wahaczy itp . nie wiem czy to prawda

Temat nie umarl i nie umrze tylko sa problemy ale nie ze skrzynia lecz ze sterowaniem jej a dokladnie z linkami bo sa za krotkie i nie wiem gdzie mozna takie dorobic tylko zeby byly 2x dluszsze jezeli ktos ma jakies dojscie to dajcie znac 2 sprawa zawieszenie jest prawie zrobione czekam tylko na nowe amorki kayaby byl malutki problem z wachaczami ale szybko zostal rozwiazany najgorsze co nas spotkalo to konie pulatomatu spawaliczego(spawarki) i nie mamy jak i czym spawac to jest teraz najwieszym naszym bulem. Do zrobienia nam zostalo: rury silnik chlodnica, przewody hamulcowe i od szprzegla, dorobic nowe puoosie, i te nieszczesne linki do skrzyni biegow planujemy wystartowac nim 4 czerwca choc auto jeszcze bedzie przed obrobka blacharsko lakiernicza ale nie wiem czy damy rade jezeli ma ktos porzyczyc pulaltomat(nawet odplatnie) to prosze o info. Zdjec nie daje naraznie bo nie wiem gdzie mam cyfrowke ale to co jest to duzo odbiega od rzeczywistoci

Rybaii i wlasnie nie znasz na tyle lunka ja go baardzo dobrze znam i sam mnie nieraz zaskakuje swoja wiedza a pozatym jest wykfalfikowanym spawaczem i naprawde zajebiscie spawa, pac ma tez wiiedze ale nie taka wielka jak wyobraznie .

Temat swapa ja ich zarazilem o od pomyslu do czynu troche czasu minelo ale kto to planuje albo wykonauje to zdaje sobie sprawe ile to pochlania wiedzy pieniedzy czasu i jeszcze troche kassy .