FILMY z naszych kjs"ow, zlotow, spotkan poszukiwane

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello

Zamierzam pozbierac wszystkie filmy z naszej dzialalnosci i wrzucic to na 1 krazek (moze 2)DVD tak zeby mozna bylo cos takiego sobie pozniej wypalic. Jesli macie jakiekolwiek filmy dajcie znac. Postaram sie to zebrac do kupy i wypalic na DVD tak zeby kazdy pozniej mogl sobie skopiowac do wlasnek biblioteczki.
Do tej pory zebralem "troszke" materioalu ale napewno jest cos... wiec piszcie na priv jesli macie filmy KTSW nawet z przed lat

pozdrawiam

Ja mam jedną całą płytke DVD z klipami KTSW więc jak coś to moge to porzyczyć

Ja też mam 2 płytki ze zlocikami i różnymi wybrkami ktsw.

a ma ktos fotki i filmy z ostatniego wyscigu. z checia bym obejzal pozdr.

No wiec sprawa wyglada tak:

jesli ktos chce sie przyczynic do zebrania wszytkich zdjec i filmow z calego okresu istnienia KTSW to moze pomoc.
Niestety w stali bede dop za 2 tygodnie i bedzie to moj przedostatni przyjazd do Stalowki a pozniej nie bede juz mial mozliwosci zebania tego do kupy.

Tak wiec przez te 2 tygodnie mozna zostawiac wszelkie materialy w skepie spozywczo-przemyslowym przy ul. energetykow 35 (taki maly bialy sklepik przy drodze). Prosze tez o podpisanie plyt ksywka/imieniem zeby nie bylo problemow z odzyskaniem. W razie czego prosze mowic ze to dla Grzeska (to ja ), choc problemow nie powinno byc.

Za 2 tyg bede w stali zbiore wszystko i nagram na dvd.
Sadze ze fajnie byloby miec wszystko zebrane razem

Mam juz sporo materialu ale jestem przeekonany ze jest jeszcze przynajmniej drugie tyle, tak wiec panowie, podrzuccie to z laski swojej, zwlaszcza materialy z ostatniego roku/dwoch.

Jesli chodzi natomiast o odzyskanie to bedzie to mozliwe juz 27 maja w tym samym miejscu.

Ja ostatnio płytki ci niedostarczyłem bo niemiałem jak ale dziś już bedzie leżeć u ciebie w sklepie pozdro

ma ktos jeszcze plytki?? czy pomysl padnie?

Cytat:
2006-05-08 20:41:49, USA1 pisze:
ma ktos jeszcze plytki?? czy pomysl padnie?

Moja płytka juz dostarczona, wiec na mojej płytce jest z 3GB klipów, i jak ktoś ci jeszcze porzyczy to złożyć to do kupy zrobić menu na płycie dvd i kazdemu rozdać, według mnie tyle klipów wystarczy

I jak pomysł upadł??

Mam na dysku jakies 3 - 4 gb fotek i gfilmików w tym niepublikowanych jak zabawa na zajezdni pierwszego grona tuningowego stalowej woli czyli rapcio tuning party , palenie gumy kantem i ladą...
Wyciaganie PUGA Z LASU I CAŁĄ MASE FOTEK I FILMIKÓW.

jezeli jestes zainteresowany wpadnij z płytką z nerem to ci nagram

dragster_13
nie upadl. dam znac na forum co i jak jak tylko podrzuce je do sklepu.

czucz
Niestety ale raczej nie dam rady wpasc czuczu do ciebie. bede w stali w sobote tylko i moze w niedziele. pozniej dopiero w srode a w czwartek juz lece wiec bede mial brak czasu totalnie

Czarek specjalne dla ciebie zostawiam 6 gb danych w tym streetracing zajezdnia , jaranie gumy waldusia czy jednoklamkowca sławka vs rapcio pałer transporter.
jak wrócisz to czeka to na ciebie.

ok
bardzo chetnie dokoncze ta robote.
drag na ciepie w sklepie czeka plytka a raczej 2 (jedna twoja i jedna ode mnie)
draco na ciebie tez czeka tam plytka

pozdro OD usa

(male przeinaczenie )

[ wiadomość edytowana przez: USA1 dnia 2006-07-24 22:54:12 ]

Cytat:
2006-07-04 23:33:16, USA1 pisze:
(...) pozdro z usa

LANS?

Cytat:
2006-07-05 00:17:50, zoom pisze:
LANS?

Taa , tylko zdjecia brakuje

Cytat:
ok bardzo chetnie dokoncze ta robote. drag na ciepie w sklepie czeka plytka a raczej 2 (jedna twoja i jedna ode mnie) draco na ciebie tez czeka tam plytka pozdro z usa

Oki Big Thx dzis sie po nie wybiore

POTRZEBUJE FILMY I FOTKI Z WSZYSTKICH MODLITW JAKIE BYLY W LESIE JESLI MACIE COS NA GRAJCIE WSZYSTKO CO MACIE NA DVD LUB NA ZWYKLA PLYTKE DOBRZE ZAPLACE !!!!!!!

Cytat:
ok bardzo chetnie dokoncze ta robote. drag na ciepie w sklepie czeka plytka a raczej 2 (jedna twoja i jedna ode mnie) draco na ciebie tez czeka tam plytka pozdro OD usa (male przeinaczenie ) [ wiadomość edytowana przez: USA1 dnia 2006-07-24 22:54:12 ]

Czekała tylko jedna płytka

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2006-09-24 15:08:06 ]