Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2006-05-29 19:47:05 jeden gar nie pali .... ale to chyba nie umknęlo by twej uwadze ...
choć przy 6 może sie przydarzyć, szczególnie w V . |
michu808 Omega B Caravan Trzcianka | 2006-05-30 07:25:52 U mnie podobne drgania jak opisujesz spowodowane były zupełnie zniszczona poduszką po silnikiem. Drżała mi lekko kierownica i deska rozdzielcza na jałowym. Na zewnatrz auta drgania objawiały się brzęczącym grilem i tablicą rejestracyjną. Po wymianie poduchy - OK. Tylko że u mnie pod maską jest mizerny X20SE.
Pozdr |
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2006-05-30 10:40:50 Moze być nieszczelność w układzie dolotowym,ale wtedy na benie są drgania mniejsze a na gazie większe. |
szefer DEADSOUL opel Omega Bi-Turbo Poznań | 2006-05-30 23:33:37 Ja mam to samo od pewnego czasu, ale wydaje mi sie ze jest to kwestia przeczyszczenia i dokrecenia wszystkich srobek, mialem kiedys taka akcje ze na wolnych obrotach nagle mi zgasl a jak go odpalalem to musialem miec noge na "gazie". Okazalo sie ze porpostu czujnik sie poluzowal i komputer zaczal wariowac. |
scraby opel omega b combi a ... Mińsk Mazowiecki | 2006-05-31 07:00:37 jakie śrubki? mocowania silnika?jaki czujnik? Można więcej konkretów??? bo czasem też mi się zdarzyło że zgasł na jałowym. |