Chłodnice w Esim

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przejrzałem forum i nic, a chodzi mi o wymiary w cm chłodnic jakie były montowane do silników 1.6 16V, 1.8 16V i 2.0 16V oraz o to, czy ktoś w 1.6 16V ma jakąś większą i jeżeli tak to z jakiego modelu?

Pozdrawiam!

1,6 i 1,8 16V maja identyczne chlodnice. Ciezko sie ja wyciąga z kanalu po odkreceniu belki na ktorej wisi

[ wiadomość edytowana przez: lukas_s dnia 2006-06-02 11:02:34 ]
[ powód edycji: Wulgaryzmy ]

Cytat:
2006-06-02 10:23:53, Pawol pisze:
1,6 i 1,8 16V maja identyczne chlodnice. Kurewsko sie ja wyciąga z kanalu po odkreceniu belki na ktorej wisi

ja byl Kolego jednak zedytował tego posta, chyba że chcesz zakończyć karierę na forum, zanim dobrze ją zacząłeś

btw radzę przeczytać regulamin

lukas barbarzynca juz go namierzyl

i tak z łaską się do tego występku odniusł

Cytat:
2006-06-02 12:03:55, slawas1 pisze:
i tak z łaską się do tego występku odniusł

focha mial

jak z laska
printscreen jest
ostrzezenie do kolegi poszlo
jeszcze nad Ravenem mysle ale kolega chyba zrozumial o co mi chodzi i przeprosil i postanowil poprawe

kainek nie podskakuj bo mam na ciebie tesz papiery

Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie ktos tu powinien dostac bana.

Cytat:
2006-06-02 12:32:05, Simone pisze:
Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie ktos tu powinien dostac bana.

zglaszasz sie na ochotniczke ?

Nie ja nic nie zrobiłam zeby mieli powod do zbanowania mnie

Tylko bym chciała zeby wszyscy przesztrzegali regulaminu, a ci co go nie przestrzegaja zeby byli karani.

to ze zglaszasz sie na ochotnika to zartowalem
co do banowania - kolega Pawol jest sympatykiem wiec swierzutki i nie mozna go od razu sklreslic trza nawrocic i podporzadkowac pod Regulamin wiec dostal ostrzezenie i na razie tyle nastepnym razem Raven sie tym zajmie

a co do Kainka jemu by sie nalezalo za caloksztalt

He he Kainek pilnuj sie bo czychają na ciebie
Nowy czy nie nowy trzeba podesłac mu regulamin.
Jak nie zrozumie to bana mu.
heh ach wy łobuzy

aluzju poniał

Pawol ja nie nalegam zeby cie zbanował tylko nie powinno byc wyjatków, mówie teraz o wszystkich klubowiczach. Chyba w regulaminie nie ma tego ze jak nowy klubowicz zlamie regulamin to nie zostanie ukarany.W koncu porzadek musi byc
Ps.A tak po za tym witam nowego klubowicza

Cytat:
2006-06-02 10:23:53, Pawol pisze:
1,6 i 1,8 16V maja identyczne chlodnice. Ciezko sie ja wyciąga z kanalu po odkreceniu belki na ktorej wisi [ wiadomość edytowana przez: lukas_s dnia 2006-06-02 11:02:34 ] [ powód edycji: Wulgaryzmy ]

mam do wymiany chłodnicę i ta, która była zamówiona i przyjechała okazala się mniejsz od tej, którą mam... Jestem ciekaw co może być włożone do mojego Eska i dlatego pytam Ma ktoś jakiś pomysł?