Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SIEKO Opel Omega B Jastrzębie Zdrój | 2006-06-04 13:12:55 witam,mam problem ze spryskiwaczami szyb działały elegancko jak tu pewnego dnia wsiadam zadowolony chcę spryskać szybe a tu uśmiech z tważy spadł,przestały działać i niemam pojęcia co może być,spryskiwacze lefrektorów działają dalej,a szyb nie,nawet silniczka nie słychać,bezpieczniki sprawdzałem i niewiem co dalej,może macie jakieś pomysły lub miał ktoś podobny przypadek????jesli nie to będe musiał dać do elektryka,a to się wiąże z kosztami |
robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2006-06-04 16:18:46 Najwyższy czas odkrecić grilla i sprawdzić przewody |
johnybig DEADSOUL Omega B MV6 Poznań | 2006-06-04 22:35:53 1. sprawdź czy pojawia ci się 12v we wtyczce od silniczka spryskiwacza jak chcesz spryskać
2. zobacz możliwość mechanicznego przygniecenia wężyka np. przez maske itp. |
SIEKO Opel Omega B Jastrzębie Zdrój | 2006-06-04 23:36:15 węrzyki są wszystke wporządku,jutro odkręce gril i sprawdzę napięcia,jesli się nie pojawi to rozkręce przęłaczniki w kierownicy i sprawdze czy tam jest wszystko wporzadku,mam nadzieję że sam dojdę do tego i nie bede musiał oddawać besti do elektryka |
SIEKO Opel Omega B Jastrzębie Zdrój | 2006-06-06 18:18:44 własnie ja miałem ten sam problem,dziś wszystko posprawdzałem i też okazał się padnięty silnik,ale rozebrałem go był cały pordzewiały i łapło wirnik,posmarowałem i przetarłem lekko papierem ściernym i teraz chodzi elegancko,ale już zacznę się rozglądać za nowym silniczkiem bo niewiedomo ile jeszcze ten pochodzi |