Giełda samochodowa w Lubinie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzieś to ktoś mówił o tej giełdzie w Lubinie że ona taka wielka i czy faktycznie jest tam taki spory wybór aut np esiego bo we wrocku ze dwa były ostatnio, bo szkoda jechać taki kawał dla jednego autka

a i jak miej więcej dojechać do tej giełdy, jakiś adres może

a skąd Ty masz kase na Essiego jak nawet nie miałeś kasy na przegląd i OC w maluchu??

a giełda odbywa sie w soboty, to jest jakoś zaraz jak sie wjeżdże do Lubinia, po prawej stronie z tego co pamiętam bo ostatnio to tam byłem chyba z 10 lat temu

[ wiadomość edytowana przez: StyQ dnia 2006-07-02 13:27:37 ]

Cytat:
2006-07-02 13:25:13, StyQ pisze:
a skąd Ty masz kase na Essiego jak nawet nie miałeś kasy na przegląd i OC w maluchu?? a giełda odbywa sie w soboty, to jest jakoś zaraz jak sie wjeżdże do Lubinia, po prawej stronie z tego co pamiętam bo ostatnio to tam byłem chyba z 10 lat temu [ wiadomość edytowana przez: StyQ dnia 2006-07-02 13:27:37 ]

w tylko w soboty??!!

nikt nie mówił ze nie mam na oc tylko ze szkoda wydawać tyle za nic, bo mam kasy bardzo niewiele i trochę się zapożyczę to jaki esien trupek będzie

aut faktycznie jest duzo... ale znaleźć cos fajnego naprawde trudno.... gielda jest w sumie tylko w soboty... a doechac bardzo prosto.... w lubinie musisz po prawej stronie patrzec na stadion zaglebia i tam gdzies bedzie znak gielda... tylko zebys nie wjechał sprzedawac auta

Killer jedz do Poznania tam gielda jest jeszcze wieksza niz w Lubiniu...

Cytat:
2006-07-02 23:11:03, smagi pisze:
Killer jedz do Poznania tam gielda jest jeszcze wieksza niz w Lubiniu...

pisze sie i mowi w LUBINIE

Ale sie czepia

Prawda. Gielda samochodowa z Pozananiu tez jest pokazna. Ale to juz niezla wycieczka