[s] 126p rajdowe graty 385, blok, cylidry itp

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam do zaoferowania kilka gratów do kaszlaka mianowicie:
Blok z wałem i panewkami po ok. 5tys km razem z wałkiem 385 ze szklankami(wałek w super stanie i nie będę pisał że po przebiegu 700km jak piszą inni spryciarze, tylko po ok. 5tyś km jak blok i reszta)smigał na castrolu RS 10w60 – 250zł
Lekkie korby RC (dla znawców 335gr korba i nie jakieś tam wydumki) – 100zł
Tłoki RC 3szlif selekcja C z frezem 4mm do tego sworzeń ale seryjny nie odchudzany do tego cylindry 3szlif luźno spasowane do tłoków po przebiegu takim jak części wyżej i dodatkowo z nowymi pierścieniami – 100zł
Gaźnik RC (zrobiona przelewka, dyfuzor itp.)dysze 140 i 220 – 140zł
Sztywny hol pomalowany z wiązką elektryczną w idealnym stanie. – 170zł

Proszę o pytania jeśli ktoś jest chętny. Generalnie sprzedał bym chętnie całość cena wtedy będzie atrakcyjna i wszystko do obgadania, poza tym brakuje wtedy głowicy i silnik nadaje się do jazdy(hamowany miał 37km)ową głowice sprawną ale do poprawy jeden gwint dodam gratis. Czekam również na propozycje cenowe poszczególnych części jeśli kogoś interesują.
Telefon na priv.

Witam
masz mocowania do malacza do tego sztywnego holu ?
wstepnie zaklepuje

czy mozesz pokazac fotki tych korb i czy wage podales z panewkami czy bez??? sa one robione ze zwyklych czy to nie urywki ???

1.Odnośnie sztywnego holu, tak to jest kompletny sztywny hol z mocowaniami do malucha hakiem itp ogólnie zakładasz go i ciągniesz furaka, ma nawet wiązke elektryczną. Mogę Ci wysłać fotke na maila jeśli nadal jesteś zainteresowany to daj znać na priv i paczuszka już czeka
2.Odnośnie korb nie mam fotek nie mam dostępu obecnie do cyfrówki, ale generalnie to są zwykłe korby ale obrobione, i to nie wydumka jakiś tuningowców tylko korby takie jak śmigają w RC. Mogę zrobić takie korby również na zamówienie ale wtedy koło 100zł(do obgadania co i jak) biore za obróbke już z wysyłką ale korby musicie mi dać swoje.

Acha odnosnie korb to waga bez panewek.
Mam jeszcze do sprzedania brede samoróbke która jeździła w dawnych czasach w RC obecnie troche przyrdzewiała, troche podspawywana z nienajlepszymi mocowaniami(mocowania za slabe trzeba by pomyslec nad lepszymi)ale generalnie sprawna i odczuwalna poprawa osiągów w wyższym zakresie obrotów.
Mam też odchudzone koła rozrządu na wzór włoskich patentów, koła są nowe fabrycznie pochądzące jeszcze z lat komuny czyli tzn państwówki
Generalnie postaram sie porobić fotki wszystkiemu ale najprędzej za jakieś kilka dni...

chetnie bym obejrzal jakies foto tej bredy i jaka mniej wiecej jej orientacyjna cena bedzie??

fotki bredy które znalazłem. Ogolnie teraz mocowania sa podspawane i podciete a reszta wygląda tak samo. wiec jesli ktos jest chetny czekam na propozycje.

Jestem zainteresowany korbami.

Pytaniee tylko brzmi czy sa tam "panewki" ktory wchodza na trzpien tlokowy? (mysle, ze wiesz o co chodzi) bo musze je u siebie wymienic a za sama wymiane musialbym zaplacic 50zł xD Wiec wolalbym kupic gotowe i juz obrobione :>

Pozdr.

Cytat:
Jestem zainteresowany korbami.

Pytaniee tylko brzmi czy sa tam "panewki" ktory wchodza na trzpien tlokowy? (mysle, ze wiesz o co chodzi) bo musze je u siebie wymienic a za sama wymiane musialbym zaplacic 50zł xD Wiec wolalbym kupic gotowe i juz obrobione :>

Pozdr.

Użyłeś bardzo ksiazkowej wypowiedzi generalnie pewnie chodzi Ci o tulejki w głowce korbowodu czy nie maja luzu na sworzniu. Wiec powiem Ci ze sa ok bo to bylo robione podczas generalki sprawdzalem to przed chwila z nowym sworzniem jak chcesz to za 10zl dozuce Ci nowe

Dokladnie o to mi chodzi Wiec w takim razie jezeli nie bede problemu odezwe sie pod wieczor czy biore czy tez nie... no chyba, ze mnie ktos wyprzedzi

ktos wyprzedzil

Sztywny hol sprzedany, wałek i korby narazie zaklepane...
Pozostało:
-cylindry z tłokami
-blok z wałem i panewkami
-gaźnik RC
-breda

prosba do osoby sprzedajacej albo do osoby ktora kupila korby moze ktos cyknac jakies fotki i pokazac na forum albo przeslac na adres spruchberyl34@o2.pl ???

Korby sprzedane, wałek zaklepany, reszta nadal aktualna...

wielkie dzieki za fotki

za ile sam blok ? daj jakies foty marcin.szadkowski@wp.pl
pozdro.

UP

wałek i korby sprzedane

Zostało:
Głowica 3,2mm obrobiona przez TM Motorsport z wyrobionym jednym gwintem
Blok z wałem i panewkami po niewielkim przebiegu możliwość sprzedania z kołem zamachowym które było wyważane razem z wałem(koło ok 5kg 1mm przed wieniec)
Gaznik produkcji TM Motorsport RC wersja raczej do mocnego motoru
Breda samoróbka jeździła kiedys w RC
Cylindry 3ci szlif spasowane z tłokami luźno, dodatkowo frezy 4mm w tłokach(generalnie pod wałek 555) po niewielkim przebiegu z nowymi pierścieniami

Będe miał cyfrówke porobie fotki...