Brzydkie fiaciątko do odratowania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w Krakowie na ulicy Katowickiej przed jednym z domów stoi taki oto okaz:

Podoba się? wygląda na to że to fiat 500 Nouva sprzed 65r. (ponieważ drzwi są zawieszone na tylnej krawędzi i otwierają się "do tyłu"). Sorki za kiepskie zdjęcia ale to z komórki ponieważ nie posiadam cyfrówki własnej :/
Byłem, pytałem w tym domu.. babka mówi że to nie jej tylko bodajże kuzyna czy tam kogoś z rodziny i że gość chce go sprzedać ale nie ma kupca bo dużo chce. Wziąłem numer telefonu do gościa i dzwonię już długo ale nikt nie odpowiada... trzeba by znów się chyba tam przejechać. Jakby ktoś był zainteresowany to informuję że coś takiego jest. Niestety autko w najlepszym stanie nie jest i nie wiem też czy papiery ma.

cuda... śnieg w sierpniu

a mnie to wygląda na fiat 600

500tka to to nie jest. To Fiat600. Interesujący egzemplarz.

moze to przez jakosc zdjec ale mnie to wyglada na FIATa 600 lub ZASTAVE 750, a nie FIATa 500 :/

z czesciami nie ma wiekszych problemow jak sie komus chce do jugolandu jechac - mozna cala nowiutka bude nawet przytargac bo te auta do dzis tam robia - oczywiscie chodzi mi o 600/750

zdjęcia robiłem w zimie. Tylko tak mi zeszło że dopiero teraz się tym zainteresowałem. Może i fiat 600 w każdym razie drzwi ma otwierane tak jak mówłem 'na odwrót'. PODOBNO gość pare lat temu chciał ze niego 1500 może teraz by już chciał mniej, nie wiem...

takie brzydkie to ono nie jest juz dawno je wyczaiłem bo stoi kawaleczek odemnie w sumie sie nad nim zastanawialem tylko czyje to jest trzebaby popytac
fotki z maja:

[ wiadomość edytowana przez: KrauzeR dnia 2006-08-02 13:07:04 ]

to mniej więcej też moje rejony mogę dać ten nr. do gościa ale wątpie czy tam sie da dodzwonić :/ trzeba by podejść do tego domu... też mnie ciekawi który to rok i ile gość chce za niego. No i co to wkońcu za model?? Bo ja na 100% nie wiem, wydawało mi się że to 500tka

[ wiadomość edytowana przez: wicekdw dnia 2006-08-02 13:19:55 ]

mozna cos takiego kupic nowego gdzies w jugolandzie? co to za kraj?

Cytat:
2006-08-02 13:23:00, wojtas7 pisze:
mozna cos takiego kupic nowego gdzies w jugolandzie? co to za kraj?

wojtas jugosławia

to jest 600
Edit:
Dla porównania macie 500:

[ wiadomość edytowana przez: pavlus dnia 2006-08-02 13:27:31 ]

Cytat:
2006-08-02 13:25:00, CEHU pisze:
wojtas jugosławia

jakby nie bylo takie panstwo juz troche nie istnieje

JA TO CHCE ! cholera szkoda ze tak daleko...

Cytat:
2006-08-02 13:44:09, bartong44 pisze:
jakby nie bylo takie panstwo juz troche nie istnieje

ale jugole nadal są i o to pewnie chodziło koledze spawn666 mówia jugolandia

Cytat:
2006-08-02 13:51:37, cypherius pisze:
JA TO CHCE ! cholera szkoda ze tak daleko...

Dla chcacego nic trudnego

racja Panocku.. ale jakby bylo blizej to bym sie zastanawial nad kredytem... a tak to nie starczy

Cytat:
2006-08-02 14:32:54, CEHU pisze:
ale jugole nadal są i o to pewnie chodziło koledze spawn666 mówiac jugolandia