Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
YAROROT HF MEMBER Hyundai i30/Ford Fus ... Katowice | 2006-08-28 19:02:20 Tak jak w tytule co sądzicie o Hyundaiu XG, ostatnio zaciekawił mnie ten model, w sumie za rozsądną cene luksusowy samochód oczywiście mówie tu o aucie z drugiej ręki. Może ktoś miał osobisty kontakt z tym modelem rocznik od 1999 do 2001r. chętnie przeczytam wszystkie opinie, z tego co czytałem na internecie jest kłopot z serwisem no i kłopot w razie uszkodzenia automatycznej skrzyni, i co istotne podobno nie ma zamienników.
pozdrawiam |
![]() Accencik HF MEMBER Hyundai Accent Środa Śląska | 2006-08-28 23:33:26 Nie wiem za dużo na temat XG, ale powiem że to jest piękna limuzyna... sam Jaguar by sie nie powstydził takiego auta... Wiem jedno... kiedyś u znajomego stał własnie w warsztacie po wypadku przodu to na części blacharskie właściciel czekał 4 tygodnie ponieważ płyneły statkiem z Koreii.. bo w polsce nie dostał ... co do ceny to nawet sie nie wypowiadam ... Pozdrawiam |
lukpol85 HF MEMBER SONATA II Nakło | 2006-08-31 00:44:22 Xg to poprostu rewelacja. Super limuzyna za niewielkie pieniądze jeśli ktoś się zastanawia to warto chociażby dla samego wyglądu. ![]() |
YAROROT HF MEMBER Hyundai i30/Ford Fus ... Katowice | 2006-08-31 07:38:43 ccamelot napisz ile ok. kosztują takie klocki i jak tam z tym spalaniem (oczywiście jaki masz silnik i przebieg oraz rocznik) i czy tulna kanapa się składa żeby przewieść coś dłuższego np. narty, ja niestety nie mam możliwości obejrzenia auta na żywo
Pozdrawiam |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2006-09-01 10:41:42 mi sie podoba, tylko, tzreba znalesc egzemplarz bez żoltych switael przeciwmgielnycyh z przodu, bo one burza cała harmonie,
pojezdzillo by sie tym mocniejszym ![]() |
![]() _Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-09-12 20:44:04 Może ktoś inny by coś dodał o XG ??
Ja jeżdze Sonatką (i Kucykiem) i dla mnie sonata już jesz eztra bryczką - XG to jakieś tam dalsze marzenie ![]() Ale kto wie - nie które sie spełniają ![]() Pozdrawiam. Misio |
![]() awariall HF MEMBER Hyundai Accent sedan Puławy / Wrocław | 2006-09-28 00:22:07 Moj ojciec tez mysli nad kupnem takiego samochodu, swietna maszyna.
"często widuję zmarszczenie brwi: co to za auto? Sam kiedyś myślałem, że to jakiś model Jaguara. " gdzies czytalem ze to ma silnik od jaguara ![]() www.autocentrum.pl/hyundai/XG.html moto.money.pl/oceny_aut/Hyundai_XG_m.html [ wiadomość edytowana przez: awariall dnia 2006-09-28 00:24:38 ] [ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2006-09-29 08:37:51 ] [ powód edycji: poprawienie linków ] |
![]() _Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-09-29 00:39:54 A ja juz pare razy słyszałem o Sonacie ![]() Cóż żeś jakąś dziwną wersje tego Mondeo kupił ![]() ![]() Pozdrawiam. Misio |
![]() daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2006-10-01 12:33:43 podobało by mi się jak bym widział XG pod oknem-pod SWOIM oknem ![]() |
YAROROT HF MEMBER Hyundai i30/Ford Fus ... Katowice | 2006-10-07 12:30:39 Znalazłem pare fotek XG kalpa bagażnika ma zawiasy które wchodzą do środka jak w mojej Lantrze mogli już to inaczej rozwiązać, ale to taki mały detal.
Pozd |