II spot OKP w Warszawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Omega Klub Polska organizuje spota w Warszawie w środę13,09 przy pomniku sikorskiego przy placu bankowym godzina 21. Wszyscy fascynaci Omeg mile widziani.

http://forum.omegaklub.eu/index.php?ap=315

[ wiadomość edytowana przez: gmurawsk dnia 2006-09-11 22:55:20 ]

to w końcu jak?

OPK czy OKP??

Może PKO, lepiej brzmi

a może KOP?

Nie może być KOP, bo zaraz wyjdzie LOB

Spot był bardzo udany i będziemy dalej je organizować. Jako miasto powinniśmy się spotykać. Zostawmy dumę przynależności klubowych i spotykajmy się razem. Tak na marginesie odwas był jeden członek Lob Member a szkoda. Rozmowa była bardzo miła.

[ wiadomość edytowana przez: gmurawsk dnia 2006-09-14 09:25:20 ]

[ wiadomość edytowana przez: gmurawsk dnia 2006-09-14 09:34:59 ]

Cytat:
2006-09-14 09:24:26, gmurawsk pisze:
... członek Los Member a szkoaa. Rozmowa była bardzo miła. [ wiadomość edytowana przez: gmurawsk dnia 2006-09-14 09:25:20 ]

Los Member? to u nas taki ktos jest?

Można łapać za literówki kazdego tylko dlaczego nie możecie wy się zebrać na spota jako Lob. Przyjadę. Też jestem LOB

Cytat:
2006-09-14 09:36:34, gmurawsk pisze:
...nie możecie wy się zebrać na spota jako Lob. Przyjadę. Też jestem LOB

Jesteś już z nami 395 dni. To jakiś rok i jeden miesiąc. I co? Jakoś Cię nie widziałem na żadnym spocie, nie mówiąc już o zlotach. Przyjdzie czas i pora, będzie spot No i zobaczymy się wtedy?

Czekam na spotkanie a nie było mnie bo ie byłem w kraju.

Cytat:
2006-09-14 10:40:18, gmurawsk pisze:
Czekam na spotkanie a nie było mnie bo ie byłem w kraju.

no to jak nie bylo Ciebie w kraju to nie mow ze nie bylo spota

Dostęp do internetu jest wszędzie i można poczytać

Cytat:
2006-09-14 11:53:59, gmurawsk pisze:
Dostęp do internetu jest wszędzie i można poczytać

no to chyba sie nie rozumiemy, Twoim zdaniem wciagu ostatniego roku nie bylo spota w Wawie - tak? to wez czlowieku wejdz spot Wawa
i sobie poczytaj

Było super fajnie na spocie.
Żałujcie iż nie byliście.

Cytat:
2006-09-14 11:57:51, Brutal pisze:
no to chyba sie nie rozumiemy, Twoim zdaniem wciagu ostatniego roku nie bylo spota w Wawie - tak? to wez czlowieku wejdz spot Wawa i sobie poczytaj

nie powiedziałem że nie było. Na miejscu trzeba się przynajmij raz na miesiąc

Cytat:
2006-09-14 09:36:34, gmurawsk pisze:
Można łapać za literówki kazdego tylko dlaczego nie możecie wy się zebrać na spota jako Lob. Przyjadę. Też jestem LOB

a to co bylo? masz jakies pretensje ze do Ciebie zaproszenia nie wysylamy czy co, jak ktos chce sie spotkac to sie spotyka i bez zaproszenia, sa organizowane spoty tyle razy ile brak, a przyjechac o 21 na godzine to nie ma sensu. Jak czytales jezdze na te spoty z zachodniopomorskiego i wiem kiedy sa, o ktorej godzinie, wiec raczej nie ma problemu.

Wiecie co ? Dziś chciałem zajrzeć na OKP i naciskam FORUM, a tu informacja o takiej treści:

"Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację."

A co ciekawe to nigdy do niego nie należałem i już mnie wykopali, ale jaja, do bani z takim klubem, jeszcze człowiek się nie zapisze a tu już z góry wyrzucony.

Panowie i Panie nie ma co drzeć kotów rozumiem wysylanie spamu również i mi nie przypadło do gustu ( bynajmniej treść u nas jest lżej niż w lob-ie ) nie wiem czy dokładnie podałem też jestem testem od hmm..., ale dajcie spokój po co od razu ta krytyka kogoś konkurencja to zdrowa rzecz ,
Cytat:
tylko dlaczego nie możecie wy się zebrać na spota jako Lob. Przyjadę. Też jestem LOB

tu miał rację nie możemy i nie tylko my jak to jeden z kolegów napisał
Cytat:
Ano tak to juz jest... gdzie indziej nie maja z tym problemow, jedynie Warszawa taka zacofana. Z obserwacji widze ze na innych forach (pod wzgledem tematycznym) tez sa takie trudnosci ze zgraniem sie w stolicy. Chyba przychodzi nam jedynie jezdzic do pobliskich miast na spoty
A tak na powaznie to tu nie ma zadnego organizatora. Inicjatywy nieco ludzie

Więc w dn 24.09.2006r Odbedzie się spot LOB warszawski wszyscy zaznaczam wszyscy posiadacze omeg i pochodnych senatorów itp mile widziani.Co do godziny i miejsca spotkania proszę dawać propozycję (ja też mam jedynie wolną niedzielę cały tydzień zapierd.... i chciałbym poleżeć ) ale proszę tylko podać miejsce i godzinę .Niedługo LOB party ja tam bedę ale poznał bym kogoś wczesniej co by nie zajechać tam nikogo nie znając.
Wklejam to też w spot wawa prosze podawać swoje propozycje nie będzie chętnych więc bedzie klapa i ogólny wstyd mało czasu zostało więc konkrety proszę podawać jeżeli kogoś nie będzie niech nie pisze dlaczego bo to chyba mało istotne
Mam nadzieję że się nikt nie obraził
Pozdrawiam całą STOLICĘ hmm......

Cytat:
2006-09-15 22:06:47, Mariosomegos pisze:
Wiecie co ? Dziś chciałem zajrzeć na OKP i naciskam FORUM, a tu informacja o takiej treści: "Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację." A co ciekawe to nigdy do niego nie należałem i już mnie wykopali, ale jaja, do bani z takim klubem, jeszcze człowiek się nie zapisze a tu już z góry wyrzucony.

Mam tylko pytanie czy udał się kontak z administratorem zanim zacząłeś smarować ten post.

Cytat:
2006-09-23 23:47:49, gmurawsk pisze:
Mam tylko pytanie czy udał się kontak z administratorem zanim zacząłeś smarować ten post.

a jakie ma to znaczenie i kogo z LOBu to interesuje?
Marios zasmucony zapewne nie jest