19 listopad 2006r. - SEBAN-CUP, III runda RSMT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
regulaminejszyn

pytanie nr 1: ile bedzie bobów????
pytanie nr 2: kto akurat nie ma zjazdu w szkole bądź pracy i wpadnie pokibicować troche i pooglądac sboby jeżdżace bokami??obiło mi sie o uszy ze powstaje nowy team zawodników i mają sie pojawić na tym minimaxie.

[ wiadomość edytowana przez: borysirl dnia 2006-10-31 08:21:23 ]

bizer masz mały błąd w tytule:

Cytat:
Termin imprezy: 19 listopad 2006 r

Prawdopodobnie bede... pod warunkiem ze nie bedzie tam zadnych zaczajonych szyn kolejowych

szkoda ze wpisowe takie drogie, zrzeszeni 80, NZ 130 a za superoes 30pln płaca ci którzy w rajdzie nie jechali.
moim skromnym zdanie to lekka przesada
prosze moda o poprawienie daty zawodów w tytule

to nie WMK

nie jest tak źle z tym wpisowym...na Brodłeju wyszło razem 90, a teraz na PPAiK w sopocie była większa przesada. NZ-120 Zrzeszeni w klubach -100 zrzeszeni w Orskim-80

pilota trzeba miec? jesli tak to czy musi byc zrzeszony ? hm

wg. regulaminu "załogę stanowi kierowca i pilot" w sopocie wystarczyło że kierownik był zrzeszony...ale tutaj chyba musi byc tez pilot zrzeszony

e tam, samemu mozna poginac, zawsze w mm tak było.
ale jak teraz w regulaminie jest BK

a co nie było? ja tam biore pilota

a czemu nie pilotke ?

no koment

ekhm... więc tego... tak jak już wam się śniło napiszę, że wybieram się swoim brzydkim i paskudnym fwd (dla nie poznaki tylne koła są białe - że niby napędzające ) i mam nadzieję być miło powitany - kawa, bułeczki, uściski dłoni, muzyka i dobre słowo

Póki co wyjazd stoi pod znakiem zapytania, ponieważ powoli (aczkolwiek sukcesywnie) dziekują mi za dalszą współpracę wszystkie części gumowe zawieszenia - z oponami włącznie.
Zobaczymy co przyniesie matka boska pieniężna.

Powodzenia Michał!

a mi tos tak sie wydawała czy niewydawało ze jakaś imprezka ma byc jeszcze 12ego?

ja 12go bede leczyl kaca po imieninach no i wstepnie chcialem sie zglosic ze raczej pojade , w tej chwili jestem na etapie zlozonego dolu ponizej glowicy , glowica mechanicznie sprawna brakuje jej doszczelnienia i zrobienia oblachowania no i system podawania paliwa tzreba zalozyc bo bedzie elektiszen pąpęn planowane odpalenie weekend najblizszy

i tak sie zatrze za bramą

tym razem nie powinien bo nie pomagasz wiec przynajmniej paliwo dostanie

hehe teraz ten pręcik do pąpki raczej jest zbędny wiec luzik

Cytat:
Zobaczymy co przyniesie matka boska pieniężna.

zobaczym,y cobizer przywiezie w sobote
lustracaja w etg rozpocznie sie około południa
nastepna imprezka bedzie 2 grudnia i ppotem popijawa. ja mam problem już na te zawody i na kolejne i na caly przyszły sezon i chodze zamyslony cały czas i nie wiem co robić

kup kanta odemnie

FORUM RAJDU SIE POJAWIŁO NA KTÓRYM MOZNA SE JAJCA ROBIĆ DO BOLU I WRZUCAC PANU BRODZIE
pozatym na stronie brody jest druk zgłoszenia już. szybko jakoś to zrobił a na brodnice jak nie było tras na necie tak nie ma