Plac manewrowy na zime

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiecie gdzie mozna w stali znalezc placyk, pare metrow kw. pod dachem zeby przypadkiem nie przeszkadzal snieg lub deszcz, oczywiscie najrowniejszy jak sie da.

moze kojazycie jakas stara opuszczona hale albo cos takiego gdzie mozna sie wbic z modelem ??

przy alutec jeszcze opuszczona hala, niewiem jakie podloze

Już nie opuszczona.
Wykupiony plac do wiosny bedzie ogrodzone , wyburzone i bedzie 5 hal na tym miejscu

no faktycznie przydał by się jakiś taki placyk 10x10m lub większy

Czu do wiosny to chlopaki beda juz smigac na zewnatrz

zostalo wam tylko wynajac sale gimnastyczna w jakiejs szkole ;p

Pod wiaduktem jest zazwyczaj sucho i rowno, a popoludniami takze pusto.

no owszem pod wiaduktem byloby spox tylko zxe w zimie bedzie snieg. a ja raczej mysle o czyms ze scianami. co do sali niestety ale watpie by ktos sie zgodzil pozniej czyscic po czyms takim podloge :]

Od strony centrum mysle, ze nie byloby tak zle, bo tam wiadukt jest juz bardzo nisko nad asfaltem.

sala gimnastyczna to myśle że byłaby wypas do takiej jazdy ale faktycznie wyczyścić to później a zwłaszcza po spalinówce bo elektrykiem to nie zostawiasz takich śladów
a pod wiaduktem to będzie można sprawdzić w tym najniższym miejscu ale to dopiero jak spadną pierwsze śniegi, ja póki co to i tak mam przy swoim jeszcze kupe roboty

U viliego panele wyglądały pieknie wiec raczej lepszym pomysłem jest jednak asfalt.
Czarek a nie lepiej jakies oponki okolcowane i upalanie na sniegu i lodzie ?

dobnra to ja swoją furke jż zrobiłem więc jak będziecie śmigać gdzieś to dajcie wcześniej znać najlepiej na moje gg 1332195 z chęcią bym posmigał z innymi midelami

He,he podobają mi sie posty a naj na temat paneli ,moje wyglądały superek a smidałem tylko elektrykiem a wię zapraszam na sale gimnastyczną z spalinówkami czarek swoja szosówka a ja monsterem Tylko ciekawe kto po nas posprzata.proponuje ochotników. .Ale zgadza sie przydał by sie taki placyk.

Vill i mmarian chyba nie damy rady, a napewno nie ja
i wlasnie dlatego zaczynam myslec o revo albo hyper7

panowie po elektrykach panele nie wyglądają az tak źle, wiem bo sam się bujam po panelach z tasiemką na kołach, mysle że jakby było więcej chętnych na posmiganie po parkiecie to mozna by wynająć sale gimnastyczną (może w takim wynajęci jest darmowe mycie, moze jakaś sprzątaczka przyjdzie) mysle że jakby było nas kilku .... nastu to nawet i na sprzątaczke można by było się zrzucić byle by pośmigać troche i porywalizować z innymi zrobiło by się jakiś mini tor no ale trzeba by było chętnych do tego