Dlaczego nie dziala mi forum ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od jakis 3 dni mecze sie zeby wstawic nowego avatara i nowe fotki do profilu i NIC !!
Maja odpowiednia wielkosc, odpowiedni rozmiar , baa avatara to nawet tak zmodyfikowalem ze ma jakies 6 kb, a zdjecia ok 40kb.
Ma ktos podobne problemy ?? Lub sugestie czemu tak sie moze dziac

[ wiadomość edytowana przez: p_s_y_c_h_o dnia 2006-12-04 21:16:16 ]

jakis blad czy cos wychodzi ??

jpegi to sa ??
może windows ci zrobił rozszerzenie z dużej litery i forum sobie nie radzi (nazwa.JPG)

format/rozmiar

poczytaj co pisze przy polu z avatarem pry zmianie profilu

eh..jak pisze ze format i rozmiar zrobilem prawidlowy to tak jest -> az takim, laikiem nie jestem
a rozszerzenie to pisane duzymi literami JPEG ...czyli wszystko wskazuje ze powinno byc ok.
A komunikatu nei mam zadnego po prostu zapisuje zmiany a one sie nei zapisuja

(możesz wybrać avatar z listy lub załączyć własny - w tym przypadku avatar z listy zostanie pominięty a przesłana grafika - w formacie .jpg - przekonwertowana zostanie proporcjonalnie do formatu 70x70 pikseli; optymalnym przesyłanym formatem jest więc 70x70px lub jego proporcjonalna wielokrotność - grafika nie może mieć więcej niż 20kb)

a Ty masz 40 kb

snale ..nie zrozumielismy sie avatar ma 6kb , a 40kb ma fotka do profilu ....

Ja ma dokładnie ten sam problem. Wyskakuje mi taki błąd: FTP upload has failed! Directory: /
File: 1165264429.jpg
Mam fotke ale nie mogę załadować do imageshack

O jest fotka

Do tego nie wiem jak Wy ale ja mam problem od kilku dni żeby w ogóle forum się otworzyło. Wszystkie strony normalnie śmigają a forum nie

u ciebie chociaz blad wyskakuje.... u mnie po prostu nic sie nie dzieje

Cytat:
2006-12-04 21:46:58, p_s_y_c_h_o pisze:
u ciebie chociaz blad wyskakuje.... u mnie po prostu nic sie nie dzieje

może dlatego że korzystasz z mozilli

ooo... jakis trop juz sprawdzam

poddaje sie ani IE ani Firefox chyba nei bedzie juz mi dane miec avatara

rozszerzenie mialem na mysli że ma być małymi, bo duże to wymysł windowsa :]

jak tylko wejde do domu to sprawdze

Ale żem odkopał temat no ale żeby nie było że szukajka nie gryzie pozwolę sobie na jego kontynuację
Mianowicie mam taki sam problem, jaki kolega Kozik zaprezentował na swoim obrazku. Nie mogę zmienić fotki avataru ani wkleić żadnego nowego zdjecia do mojej prywatnej galerii, mimo że fotki są w rozdziałkach wymaganych przez forum Sprawa toczy się od wczorajszej nocy. A oto fotki, coby nie było że coś w nich spaprałem
[img=http://img413.imageshack.us/img413/8611/avatarte1.jpg] oraz

mnie też nie akceptuje żadnej foty

podpinam sie