Glosniki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie mam nastepujacy problem jakie mi wejda glosniki do drzwi w mojej karince? o jakiej srednicy ? ,a takze prosze o porade jak przeprowadzic kabel do glosnika niskotonowego w bagazniku? narazie mi sie tlyko udalo uzbierac i zamontowac (jakims cudem) radio pioneera deh-P6800mp ,ale ublagalem zeby dziewczyna mi kupila na mikolaja glosniki pioneera tsa172c i nie wiem czy mi takie wejda do drzwi z gory dziekuje

respect i pozdrowienia dla Dziewczyny...

moja chce mi koszulę kupić, żebym "nie wyglądał jak obwieś"

podejrzewam że wejdą takie same jak w Camry, ok 160mm...

ale nie potwierdzam tego, ani nie zaprzeczam temu

co do kabla do subwoofera, to po progach pod tapicerką idą wszystkie kable ustrojowe, więc pewnie tamtędy

pzdr

Cytat:
2006-12-07 00:06:35, marcinm pisze:
[...] moja chce mi koszulę kupić, żebym "nie wyglądał jak obwieś" [...]

Buuuuahahahahaha...
Ja to gdzieś słyszałem....

Co do głośników, nie napisałeś przód czy tył. Z tyłu jest więcej miejsca, u mnie tam siedzą 165-ki.
Poszukaj na technicznym, temat stary jak świat i niejeden się chwalił co i jakie wielkie wsadził do przodu.
Ktoś tam coś podcinał, inny nie...
Pozdro.

Cytat:
2006-12-06 22:12:53, zboq pisze:
,ale ublagalem zeby dziewczyna mi kupila na mikolaja glosniki pioneera tsa172c i

moja szkoła

ja miałem w E10 HB 16tki z przodu, co prawda nie w oryginalne koszyczki, ale udało mi się je zamontować bez żadnego podcinania, częściowo wykorzystując koszyczek, także myślę że do carinki spokojnie wejdą 16tki z 17 może być kłopot, ale dla chcącego ...

przód seryjnie są 160 ale prawie bez podcinania trochę na siłe weszły 165mm tylko w innych miejscach otwory miały więc trzebabyło przetobić dziurkę obok i przykręcić
z 160 jest słaby wybór 165 jest więcej i taniej na rynku

No to szykuje Ci sie fajny zestewik do Auta (radio + glosniki)Pionner to jest to.Wczesniej mialem taki zestewik i bylo naprawde przyjemnie.No coz zycze milych dzwiekow i gratki za wybor dla Twojej dziewczyny.