BARDZO PAZERNY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
CO ZROBIĆ PORADZCIE. CHCE SE KUPIC TOYOTE AURIS A NIE MAM KASY. CHCE ŁADNE DUPY A NIE JESTEM ZBYT DOBRY W PODRYWANIU. CHCE MIEC DUPE KTÓRA MI WYSPRZATA, ZROBI OBIADEK I WYPIERZE I OD CZASU DO CZASU PRZY ZLEWIE OD TYŁU A NIE MAM. CZY JA TAK DUZO WYMAGAM?
PORADZCIE CO ZROBIC ZEBY TO WSZYSTKO MIEC.

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2006-12-14 18:15:57 ]
[ powód edycji: radze: nie przeklinac bo bedzie ban! ]

ja na twoim miejscu bym sie powiesil hahahahah

pozdrawiam

Cytat:
2006-12-13 21:54:58, bushido pisze:
PORADZCIE CO ZROBIC ZEBY TO WSZYSTKO MIEC.

dobrze trafiles. kup bmw koniecznie z ospojlerowaniem z biedronki.
pozdr

a ja mam wszystko o czym marzysz
no z wyjatkiem Aurisa

[ wiadomość edytowana przez: zwirowaty dnia 2006-12-14 11:02:53 ]

Cytat:
2006-12-13 22:52:25, zwirowaty pisze:
a ja mam wszystko o czym marzysz

ty, a ile pali taka toyota?

Cytat:
2006-12-13 22:57:32, k1cyprys pisze:
ty, a ile pali taka toyota?

ponoć tylko 2 litry, można mieszać z woda z kranu

bushido pisze:
Cytat:
Przymierzam sie do zakupu nowej corsy i mam dylemat czy kupic z silnikiem 1.2 czy sie spruć (bo nie mam za duzo kasy) i kupić z silnikiem 1.4. Chodzi mi o to zeby to był samochód w miare uniwersalny i dało sie nim jeździc również na trasie (żeby wyprzedzanie było w miare bezproblemowe, czy silnik 1.2 wystarczy?) Czy ktos mógłby podac elastycznosc tych dwóch silników (przyspieszenie w sek od 80-120 km/h zeby porównac ich przyspieszenia podczas wyprzedzania) A drugie pytanie: czy ktos mógłby podać spalanie nowej corsy (corsy D) w praktyce z silnikiem 1.2 lub zsilnikiem 1.4 w miescie i na trasie?. Z góry dziekuje za rzeczowe odpowiedzi.

to sie okresl co w koncu kupic chcsz
A przedtem wyłacz caps!

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2006-12-14 18:17:14 ]

Cytat:
2006-12-13 21:54:58, bushido pisze:
CO ZROBIĆ PORADZCIE. CHCE SE KUPIC TOYOTE AURIS A NIE MAM KASY.

Sprzedaj nerkę. Podobno z 30 tys. można wyczesać na luzie.

Cytat:
CHCE ŁADNE DUPY A NIE JESTEM ZBYT DOBRY W PODRYWANIU.

To pozostaje ci jedynie odwiedzić np. tą stronkę http://www.recenzje.com , ściągnąć film eMulem i marszczyć freda.

Cytat:
CHCE MIEC DUPE KTÓRA MI WYSPRZATA, ZROBI OBIADEK I WYPIERZE I OD CZASU DO CZASU PRZY ZLEWIE OD TYŁU A NIE MAM. CZY JA TAK DUZO WYMAGAM? PORADZCIE CO ZROBIC ZEBY TO WSZYSTKO MIEC.

Polecam kupić malucha z pełnym ospojlerowaniem. Strzelisz naklejnkę "pionier" na tylną szybę, wywalisz zimnego łokcia, puścisz techniawe z "subłufera" i jest lans totalny. Jedziesz pod dicho i wszystkie blachary mają mokro w gaciach. Same będą pakować ci się przez drzwi. Będziesz mógł przebierać i wyłowić tą, która ci pasuje.

Eee... MiB, dlaczego nie zamykasz takich tematów?

Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: Miro600V dnia 2006-12-14 22:02:00 ]

Cytat:
2006-12-14 21:54:53, Miro600V pisze:
Eee... MiB, dlaczego nie zamykasz takich tematów? Pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: Miro600V dnia 2006-12-14 22:02:00 ]

Bo za stary na to jestem niech sie młodziez wykazuje