[K] gazniki z kolektorem+głowica

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupie duże piony z kolektorem do 2.0 dohc
i głowice kompletną w wyjściem napedu aparatu zapłonowego z wałka wydechowego

witam moge zaproponowac dellorto 40 z kominkami i tłumikami drgan, ewentualnie kolektor pod poziiomy do tego, czyli te kolanka trzeba by sobie dorobić, wiadomość na prv jesli cie interesi, ewentualnie poziomy tez 40 lub nawet 45 ale one sa znajomka i on ceni je baaaaardzo nieatrakcyjnie.

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2006-12-19 00:04:54 ]

ja mam do puszczenia weberki IDF 40 ale nie mam kolektora - można dorobić pozdrawiam mam też dellorto DHLA 40 z tłumikami drgań ale raczej do kanta piony

ile za dhlki?

jeszcze nie wiem czy je sprzedam - sa w alfioe. potrzebujesz jeden czy dwa? z tłumikami drgań i puszką powietrza czy bez?

pionowych weberów juz nie mam wiec jak coś to bierz od Kaźmirza - pewnie coś sie trafi i mnie znów w najbliższym czasie

Jakby ktos mial tlumik drgac do poziomowych gaznikow to chetnie zanabede jedna sztuke w dobrej cenie

u mnie troche tego leży do wyboru do koloru będą następne komplety już czekam na dostwe następnych 4 kompletów najprwadopodobniej 3 poziomy i 1 piony , ale teraz mam piony 36 i 40 a poziomy 40 solexy i delorciaki no i 45 webery.

ps apropos tłumików drgań dla Boba

tylko nie wiem czy to dla ciebie dobra kwota, jakby co to nie moja aukcja tylko ją znalazłem na allegro

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2006-12-21 00:38:19 ]

pokażcie jakies zdjecia pionów z kolektorami no i cena

moje gazniory niektóre

kaza znajdziesz jakis fajny zestaw pionów 40 jak sa to 45 z kolektorem do dohc?jak tak to daj znac ipodaj cene. w sumie toche pilne bo po nowym roku zabieram sie za silnik

a nie znalazł bys pod ten zestaw kolektora ja poczekam??

może jeszcze ktoś coś ma??

Cytat:
2006-12-25 23:46:26, Krych pisze:
może jeszcze ktoś coś ma??

jeżeli zaskoczysz mnie motywującą ofertą to mam 'coś' tam...

mar pamietaj o mnie ok?
zdecydowanie kupie bo troche tego szukałem (mówie o kolektorze z kompletnymi gaźnikami)

i jak mar?ubijemy ten interes

?