Moja VIKI 1.8+ Podlenek LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak widać małe zmiany już są klapa wyspawana światła wymienione shogun i blenda do wylakierowania no i tylna klapa na gładziutko,może tylne klameczki zaspawam i narazie tyle.Zostaje mi skończyć klape wyciąć otwory na plekse i zacząć robić wizual silnika.Zegarki wsadziłem no i jak będe wiedział jak to wsadze zegary na słupek.Na ten rok wystarczy bo kasa nie pozwala ale na wiosne to sie będzie działo

villi zarzuc jeszcze jakies fotki swojej fury

jaaaa
piotrus babrasz sie w zywicy i ne iwiesz jak
Tu masz manuala.

2manual
ps wissisz browara

Fura jest spoczko coraz wiecej przeróbek jest naniej dokonywane wiec zapowiada sie niezle oby tak dalej na narazie mam postuj wiecnie mam mczym sie chwlic ,piotrek upiekszaj bryke bo czekam na efekt koncowy pozdro

W koncu Piotrus zapodales temacika o swojej furce.

Zdjecia jak najbardziej by sie zdaly no a autko to sam wiesz jakie jest moje zdanie. Widac ze i rodzinnego sedana mozna z klasa jakos zrobic.

Wielkie GRATKI VILLUSKU

no do całości dokładam teraz zawichy H&R gwintowane felgi 16 i przyciemniam szybki prace nadal trwają no i przekładam wydech na 2 strony.

Ohoho Villi czekam na efekty

No to ładnie tuningi sie robiom. Bedzie fura wyczesana w kosmos.

No to czekac teraz na efekt końcowy ...

no wyszła jeszcze jedna mała zmiana black ringi i lexusy najnowsza zmianka

jak tam dalsze modifikacje autka moze masz jakies foty pozdro

no zawieszenie zmienione JEST GLEBA i wydech na dwie stronki.Prace wre

A foto?

a foto bedzie jak sie naucze to robić

Nie umiesz zdjęc robić ? Pstrykasz fotke, zgrywasz na kompa, wsadzasz na imageshacka, kopiujesz tu link i finito Ale jak niepotrafisz to wyslij mi fotke na emaila a ja ją tu wsadze

o juz zalozyles zawieche?! fajnie wiec na jakie obnizenie ustawiles?

Villi kiedy zdjecia ??

a więc dalsze zmiany to grill kamei,tylne lexusy black,17 cali felgi filmy MOMO oponki 215/40 i nadal mam pomysły fotki na dniach

czekamy z niecierpliwoscia na te fotki pozdro!!!!!!!!!

Cytat:
2007-03-04 12:59:24, _VILLI_ pisze:
a foto bedzie jak sie naucze to robić

ponad 2 m-ce i dalej fotek nie ma
prosiiiimy o fotki