[S]Komputer i akcesoria oraz płetwy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stoi u mnie w domu roczny PCet. Pentium 4 2,66Ghz, dysk ok 75gb, karta chyba Radeon ATI (czy jakoś tak), ma mało pamięci, tylko 256 RAM'u (ale to teraz tanie więc można dokupić - dla moich potrzeb było w sam raz). Do tego 17 calowy LCD Benq i oryginalny XP home. Oczywiście klawiatura, myszka itd. Komputer kupiłem nieco ponad rok temu, przez jakieś 3 miesiące pracował w firmie, później stał u mnie w domu praktycznie nie używany (mam lapa). Jest w idealnym stanie (lcd żadnym bad pixeli, hdd bez uszk. sektorów). Komp to jakiś składak Perfectus, być może jeszcze jest na gwarancji.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę dokładnie wszystko posprawdzać.

Totalnie nie wiem ile go cenić - liczę na wasze wskazówki, zapłaciłem za niego jakieś 2,5k Wiem jak bardzo kompy tanieją, więc nie liczę na dużo - ale jak mam go sprzedawać za grosze to niech sobie stoi - zawsze można popykać w Flight Simulator hehe

Aha - mam jeszcze do sprzedania:

Backup APC 250 (sprawna, działa - ale ma już z 7 lat).

Kartę wifi do PCta Netgear b/g, dostałem ją wraz z routerem i jest nowa nie rozpakowana.

I teraz pojadę - płetwy kaloszowe Cressi, rozmiar 41-42 (to jakiś podstawowy model), do jakiegoś profesjonalnego freedivingu się nie nadają raczej, ale na basen w sam raz. Na zlocie płetwonurków w jakimś konkursie to wygrałem i już z pół roku woże je w bagażniku - oczywiście nówki, nie używane nigdy. Te płetwy to opchnę dla koleżanki/kolegi z klubu powiedźmy za 40zł. Co do reszty nie mam pojęcia... coś wymyślimy.

Aha - nikogo nie okradłem, ani nie wyprowadzam się zagranicę Poprostu narzeczona kazała mi posprzątać mieszkanie

aha mam jeszcze niepotrzebną bramkę VOIP (podłączasz zwykły telefon i dzwonisz tanio przez internet). Bramka dokładnie ta sama co tutaj

klik

Bramka też od roku leży nieużywana - oddam ją za 300zł

aha - ta bramka chyba też może działać jako router, ale jej nigdy w ten sposób nie używałem bo mam router wifi netgear'a

[ wiadomość edytowana przez: elChopin dnia 2007-01-20 12:48:35 ]

aktualne ciągle

Dobra, interesuje mnie sama stacja.
Podaj dokładnie jaka karta grafiki, karta dzwiękowa itp...

Do swojego chcę dokupić nową kartę grafiki, ale nie mam łącza AGP, a te na PCI to ceny mają chyba z kosmsu. Ostatnio na Allegro poszła za 250zł
A tyle pewnie jest wart komp, który teraz mam w domku...

Jak będę w domu to posprawdzam i dam Ci znać wieczorem

Mnie by te płetwy interesiły, Może w najbliższym sezonie wróce do nurkowania....
Tylko resztę sprzętu musze odkopać, a moje płetwy już pewnie sparciały.
Aktualne jeszcze?

Cytat:
2007-02-25 09:35:26, kisztan pisze:
Do swojego chcę dokupić nową kartę grafiki, ale nie mam łącza AGP, a te na PCI to ceny mają chyba z kosmsu. Ostatnio na Allegro poszła za 250zł A tyle pewnie jest wart komp, który teraz mam w domku...

Interesuje Cię sama grafika na starym PCI ?
Jak chcesz mogę Ci taką wysłać, ostatnio robiłem u siebie "przegrzebkę" w częściach komputerowych i taką kartę zdaje się miałem

Cytat:
2007-02-26 11:34:43, slawekk pisze:
Interesuje Cię sama grafika na starym PCI ? Jak chcesz mogę Ci taką wysłać, ostatnio robiłem u siebie "przegrzebkę" w częściach komputerowych i taką kartę zdaje się miałem

Jestem zainteresowany, ale nie wiem czy sprostasz moim wymaganiom
Obecnie mam zintegrowaną kartę z buforem 16MB
Interesuje mnie coś ok. 64MB, a najlepiej jak by była 128MB

Cytat:
2007-02-26 12:16:18, kisztan pisze:
Jestem zainteresowany, ale nie wiem czy sprostasz moim wymaganiom Obecnie mam zintegrowaną kartę z buforem 16MB Interesuje mnie coś ok. 64MB, a najlepiej jak by była 128MB

Poszło na priv

Karta graficzna to HighTech Excalibur Radeon 9250 - czy cokolwiek to znaczy heeh

Jabyś jeszcze coś więcej chciał wiedzieć - pytaj