Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Weider SYMPATYCZNY GOŚĆ samara sosnowiec | 2007-01-26 09:23:59 moduł najlepiej sprawdzić mając drugi, a ja mam modół z volkswagenowski i mi wszystko gra. A może ci świece padły? |
Weider SYMPATYCZNY GOŚĆ samara sosnowiec | 2007-01-26 10:32:43 ja tez chyba mam jeden moduł z audicy na zbyciu
|
kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | 2007-01-26 11:40:00 powodzenia. daj znac co i jak poszlo |
Ridnarean Samara Błonie(pod Warszawą) | 2007-01-28 10:53:14 DZIALA!!!! maciekk to jednak nie byly przekazniki... jeszcze gorzej... wypadl mi kabelek.... w sumie 4,polaczone ze soba,sa tak jak mowiles w okolicach ssania. Z jednej strony sie ciesze,bo nareszcie dziala,a z drugiej nie bardzo,bo nie dosc,ze jestem 50 zl w plecy za cholowanie,to jeszcze 2 tygodnie samochod stal i uniemozliwial mi spotkania z luba ma... no ale nic,teraz juz gra muzyka. A co do zappytania LiRoJa'ego,to jest bardzo dobre pytanie,moze ktos,kto zna rosyjski moglby pomoc?? bo na rosyjskich stronach motoryzacyjnych jest to na bank,tylko trzeba jeszce znac ten jezyk,zeby moc cokolwiek znalesc.... |
kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | 2007-01-28 12:30:09 no ale te 4 druty polaczone to wlasnie ida do przekaznika stacyjki z reguly. a tak swoja droga jak sa polaczone? po prostu na krotko??
a co do modulow - albo ja mialem szczescie albo wy pecha, bo ten ktory lezy u mnie mial 15 lat i dzialal jak go wymienialem, na nowym walnalem juz kilkadziesiat tysiecy i nie ma zadnych problemow... a wstawilem zwykly sowiecki. moze warto troche by uporzadkowac instalacje - poczyscic styki, przelutowac skrzynke moze wtedy nie bedzie sie tak wszystko sypac |
LiRoJa lada samara 1300 vaz ... Bydgoszcz | 2007-01-29 17:08:52
Hmm znajomosc rosyjskiego jako tako sobie radze ale faktycznie na tamtejszych stronach szukalem inormacji i niestety fiasko totalne. Byc moze jest to jeszcze utajniona informacja nawet zamiennika nie moge znalesc , a wiem ze nasi koledzy sa zawsze o krok do przodu i tych naszych "przyjaciol" potrafia zadziwic znajomoscia zeczy . Co do modulu to faktycznie bez oscyloskopu nie da sie sprawdzic jego poprawnego dzialania. Co do instalacji no fakt nie przyjzalem sie jej dokladnie i dopiero teraz jak na spokojnie czytalem dojzalem ze to mogla mi kostka wysmyczyc sie, a nie pasc modul ktory wymienilem a ladna zdazylem z bezsilnosci mojej oddac do elektryka. Ciekawe czy on na to wpadnie. |