Super pompiarz w Warszawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Po długich poszukiwaniach na forum nie mogę znależć poleconego zakładu zajmującego się pompami wtryskowymi w okolicahc Warszawy.

Od jakiegoś czasu widzę, że mam kłopoty z pompą, nastawnikiem dawki. Auto sporo pali, pojawia sie kontrolka silnika podczas zmiany biegow, trochę kopci, szarpie przy stałej prędkości, błąd 64.

Moim zdaniem wynika to z źle ustawionego nastawnika. Chcę odwiedzić jakiś warsztat i zrobić porządek w moim aucie....

Tomek

Ze dwie osoby kiedys polecaly zaklad w Nadarzynie ul. Graniczna 4 bo tam robily swoje pompy, ale ostatnio chyba juz tam dosc dlugo nikt nic nie robil (ze 2 lata)... wogole ktos w ciagu ostatnich 2 lat robil gdziekolwiek pompe w calosci?

Może tu: 022 612 46 48, 612 32 28, W-wa ul. Jordanowska 16 (wjazd od Naddnieprzańskiej). Swojego czasu byłem bardzo zadowolony po wizycie u nich .

W samej Warszawie to znam dwa miejsca:
Ulica Boryny - człowiek rozsądny i chyba niedrogi - robił mi uszczelnienie i regulację pompy w TD - złego słowa nie powiem.
Drugi to MABI pod Hutą - tu proponuję na wstępie bardzo dokładnie ustalić warunki co i za ile. Ja tego nie zrobiłem i troszkę mnie to kosztowało a do tego nie jestem zadowolony ze skutków naprawy - a gość upiera się że wszystko jest OK. Ten facet z Boryny twierdzi że MABI robi dobrze ale słono się ceni - to drugie potwierdzam
Powodzenia
Piotr

Witam,
dzięki za podpowiedzi.

A co do MABI to robiłem tam całą pompę, głowiczke, tłoczek bo był zapieczony i obudowa bo była wydarta. Zapłaciłem nie mało bo 3000zl. Teraz też byłem u nich z moją usterką czyli z pojawiającą się kontrolką silnika i nadmiernym dymieniem, oraz szarpaniem gdy jade na biegu ze stałą prędkością albo gdy puszczę gaz na biegu. Powiedzieli mi , że wszystko jest OK, sprawdzili, niby coś przeczyścili i skasowali mnie na 330 zl, byłem w szoku . Więc raczej tam więcej nie pojadę. Jednak co do naprawy pompy to jest OK. ie mam zastrzeżeń.

Zobaczę tam gdzie pisaliście.
Dzięki

Tomek