Jak supra dobrowolskiego sie zmienia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Supra TT zmienia oblicze ma byc jeszcze mocniejsza i jeszcze piekniejsza podaje linki do tematu oraz do filmiku jak jest robiona oraz do strony neodesigne która robi supre miłego ogladania oraz czytania i jesli bedzie ktos miał ochote do komentowania

TU TEMAT

TU STRONA NEODESIGNE

TU FILMIK

Tak ostatnio widzialem jak sie wypowiadal w TVN ze ma juz teraz 1250KM a plan na ten sezon to 1400KM. Tylko pytanie po co mu to jak on przy 1000 na trzecim biegu trakcji szukal. Teraz to chyba chce caly dystans 1/4 mili przejechac palac gume.

Zagladnalem troszke w te linki i tak mi sie zdaje ze na forum streetracingu jest niezle zianie z Mr. Dobrowolskiego

kilka razy nie udalo sie jej sprzedac wiec postanowil ja odmlodzic troche hehe dobry pomysl ale jesli zrobia ja tak jak ma byc na projekcie to bedzie piekna fura

[ wiadomość edytowana przez: Stecyk dnia 2007-02-25 20:50:32 ]

Cytat:
2007-02-25 20:46:55, Stecyk pisze:
kilka razy nie udalo sie jej sprzedac wiec postanowil ja odmlodzic troche hehe dobry pomysl ale jesli zrobia ja tak jak ma byc na projekcie to bedzie piekna fura [ wiadomość edytowana przez: Stecyk dnia 2007-02-25 20:50:32 ]

Jak dla mnie to poprostu zazdrość przez nich przemawia że sie z niego śmieją. Ciekawy projekt i jak sie uda to może na koe pokarze jakąś niską 9 czy też wysoką 8. Śmiech śmiechem ale z tego co wiem to na koe ma być ciekawa nawierzchnia i kleja wyleją.

z tego co wiem w "GT" pisali ze nie stety toytka mial dzwona itp wiec chyba lipa z planow

to fajnie bo neo z neodesign codziennei wkleja na sr.pl nowe fotk iz budowy nawet wczoraj dał wiec raczej gt ma złe informacje

wszystko ladnie tylko mi by bylo szkoda zostawic autko na nowiutkich felgach... bezsensu przeciez jak juz obmierzyli wszystko to supra nie musi na nich stac..

lepszy bajer to szyby - zauwaz ze ciel iszlifierka i leciały opilki na nieosłonieta szybe.
pozatym auto ma zrobic 400 km/h z bodykitem , bez zadnej lotki itp najprawdopodobniej bez badan w tunelu aerodynamicznym

Cytat:
2007-03-06 14:38:42, CZUCZU pisze:
...najprawdopodobniej bez badan w tunelu aerodynamicznym...

z tego co sie doczytalem na tym forum to tam koles z neodesign pisal ze nie beda robic badan w tunelu aerodynamicznym bo takowego nie posiadaja a beda sie opierali chyba na jakims symulatorze

a potem pisza ze NEO - facet od bodykitu jest doktorem medycyny.
Tak czy inaczej z wyglądu pewnei będzie fajne auto - a jak przy tych 400 cos sie stanie to przynamniej bedzie sławny

Zapieprza autko az miło ;
Cytat:
TT przegral w wyscigu rownoleglym z Dodge Ram-em

więcej tutaj:
http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=42769

Cytat:
a potem pisza ze NEO - facet od bodykitu jest doktorem medycyny.

tu sie z Toba nie zgodze

...bo, wielu ludzi osoaga bardzo wiele, lamie rekordy ( a nie kosci) nie koniecznie w dziedzinie z ktorej jest sie wykrztalconym. zdobyc doktorat medycyny to jedno (choc i tak swiadzczy o tym ze jest to osoba inteligentna, co za tym idzie rozwazna) a kierowac warsztatem to drugie.

ja tam wole trzymac kciuki i bic brawo dla ludzi ktorym sie chce