Pomóżcie rodacy :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc
Stała się dziś około 12 rzecz nieprzyjemna dla mnie Nie bede sie rozpisywał ale miałbym do Was prośbę.Może ktoś zna albo wie gdzie parkuje Ford Mondeo granatowy (najnowszy model) o numerach WD 01016 ?

Jak coś to na PW albo tu.. a co Niech ma. Musze go dojechać
Pozdr.

pomozemy

Cóż to sie stało zoomik ? Dziś bujając po mieście rozglądne sie za nim

Na parkingu przywalil mi dosc mocno w auto zostawiajac resztki swojego zderzaka i zwiał. Grrr.

A skad wiesz co to za auto tak dokladnie.

Jak masz swiadka idz na policje i po klopocie. Przeciez od tego sa stroze prawa aby nas chronic i nam pomagac

Ale oczy bede mial szeroko otwarte na miescie i bede wypatrywal dziada.

jesli ma rejestracje WD to juz go moze nie byc w okolicy

Mam swiadka ktory zapisal numery rejestracyjne, marke, model i kolor auta.Ten samochod czesto podjezdzal pod moj blok ale pewnie teraz juz nie bedzie tu zagladal. Zglosilem na policje, sprawdzili dane i okazalo sie ze auto jest na leasing kogos ze stalowej woli. Nawet wiedzieli gdzie to auto moze stac.. Jednym slowem, maja wszystko a zadnej dobrej nowiny mi nie przekazuja. Moze to ktos "wazny"..
Dlatego jak nie policja to ja sie nim zajmę Mi juz auta nie szkoda
Pozdr.

Cytat:
2007-02-28 11:49:25, zoom pisze:
Mam swiadka ktory zapisal numery rejestracyjne, marke, model i kolor auta.Ten samochod czesto podjezdzal pod moj blok ale pewnie teraz juz nie bedzie tu zagladal. Zglosilem na policje, sprawdzili dane i okazalo sie ze auto jest na leasing kogos ze stalowej woli. Nawet wiedzieli gdzie to auto moze stac.. Jednym slowem, maja wszystko a zadnej dobrej nowiny mi nie przekazuja. Moze to ktos "wazny".. Dlatego jak nie policja to ja sie nim zajmę Mi juz auta nie szkoda Pozdr.

No tak mozna było sie spodziewać ze w leasingu Pod blokiem u ciebie cie puknał ? Dziś z grubsza rozejzałem sie na swoich osiedlach i nie zauwazyłem go, jeszcze pod wieczór sie rozejze w centrum naszej wsi...

Postaw kogos pod tesco, napewno sie klient trafi, w koncu teraz to mekka wszystkich mieszkancow. Predzej, czy pozniej napewno sie pokaze, a jak Ci bardzo dojechal fure to warto zagladnac do jakichs zakladach blacharskich bo sam pewnie chce zreanimowac narzedzie zbrodni jak najszybciej.

Siema jestes pewien ze to nie numery WW 84... ? dzis widziałem granatowe mondeo o takich numerach

Swiadkowie zdarzenia mowili ze to WD...

Auto musiało sie zapaśc pod ziemie Wczoraj łażąc z nudów po miescie oblazłem jeszcze raz swoje osiedla, skarpe i wałową, wolności i okulickiego i nigdzie takiego nieznalazłem Ale kumple zawiadomieni jak coś

Hmm dziś widziałem jak koleś składał przedni zderzak w granatowym Mondeo ale rejestracja zaczynała sie na WX...

Odwołuje akcję RYŚ Koles zlapany i przyznal sie do winy
Pozdrawiam.

co ty zoom nie poznajesz ludzi ani aut jak jechalem kolo jubilatu mrugnolem swiatlami

Cytat:
2007-03-09 10:39:34, djkubus24 pisze:
co ty zoom nie poznajesz ludzi ani aut jak jechalem kolo jubilatu mrugnolem swiatlami

Ty też nie poznajesz jade Skuterem długimi a ty nic