TOYOTA OŻYŁA!!!!!!!!!!!:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Elo ziomy dzis mam dobra wiadomoasc moja zielona toya ożyła!!!!!!! wreszczie silniczek chodzi spoko ale narazie testingów nie robie bo musi sie wszytko ułozyc .Zobaczycie ją jutro na entrum pozdro FOF ALL!!!!!!!!!!!!!!!

hehe oby ci teraz sluzyla dluzej.zobacze jutro pod wse jak smiga.
Moze by tak spróbowa sie z ty mczyms czarno czerwony mz napisem 200sx

czu spoko ale jeszcze nie teraz musi sie wszystko w silniku ułoyc sam wiesz ze nie wolo katowac autka zaraz po naprawie z nietoprza tym czarnym 200sx jeszcze na pierwszych 2 biegach mialem szanse tak do 120 ale potem to juz wiadomo pozyjemy zobaczymypozdro

jakie 200sx bo coś nie w temacie jestem :> Majer pochwal się co za silniczek wylądował w toyi
PS. wie ktoś co siedzi w tym civicu co buja się nim chyba Dawid ?

A stoi takie coś pod wse czarno czerowne z wlotami na msce majstersztyk

Cytat:
2007-03-10 09:33:13, CZUCZU pisze:
A stoi takie coś pod wse czarno czerowne z wlotami na masce majstersztyk

Czu, niemasz wlotów i zazdroscic ot to co

I zaraz rozpocznie sie kolejna dyskusja bo czuczowi nie podobają sie wloty na masce i auto jest bee A co do Toyotki to niech służy jak najdłuzej

Cytat:
2007-03-10 00:59:13, Grochu15 pisze:
PS. wie ktoś co siedzi w tym civicu co buja się nim chyba Dawid ?

Jeśli chodzi Ci o srebnego civica to tam jest chyba V-Tec

Cytat:
2007-03-10 11:56:36, Dragster_13 pisze:
I zaraz rozpocznie sie kolejna dyskusja bo czuczowi nie podobają sie wloty na masce i auto jest bee A co do Toyotki to niech służy jak najdłuzej

nie to auto jest sliczne podoba mi sie i zazdroszcze mu takiego ładnego malunku.
Ps.majer fajnei buczało od wse

Cytat:
2007-03-10 13:55:08, MaCa pisze:
Jeśli chodzi Ci o srebnego civica to tam jest chyba V-Tec

Chodzi o Dawida M

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2007-03-11 23:09:33 ]
[ powód edycji: Rzsz myśle że nazwiska nie sa konieczne na forum ]

Cytat:
2007-03-10 16:57:14, rzeszowiak pisze:
Chodzi o Dawida Młynarskiego??

A nie o Davida Beckhama?

srebny ivic vti ma gosciu w rzeszowie ale w stw jeszcze nie widzilem

wczoraj widzialem cie jak na nisko smigales to nawet ladnie zapier...
ciekawe jak na 1/4 wypadnie...
pochwal sie co tam nowego wsadziles

Z tego co Taz mówił to jakieś turbo tam siedzi ? Widziałem wczoraj jak przez nisko leciała

fajnie ta toja tyka z gardziolka

Cytat:
fajnie ta toja tyka z gardziolka

Bedzie jeszcze lepiej asysac tylko narzie potrzebuje maeteriały na nowy dolot i 2 kolanka..pozdro

Widziałem Cie wczoraj w Nisku,jak z tysiaka wyruszałeś.Naprawde spoko że auto już jezdzi,napewno dużo pracy Cie to kosztowało,fajnie było Cie zobaczyc na drodze

nom troszke kasy poszlo ale bylo warto silniczek pracuje znakomkomicie nie bierze oleju itp jak zyleta jestpozdro

Cytat:
2007-03-13 13:42:14, MAJER pisze:
nom troszke kasy poszlo ale bylo warto silniczek pracuje znakomkomicie nie bierze oleju itp jak zyleta jestpozdro

no ale pochwal sie wreszcie jakie serce bije w tej twojej starej nowej corolli

serduszko bije żwawo naprawde chodzi ładnie nie narzekam zereszta nalejpej go posłuchac na realu.Czeka go jeszcze pare modifikacji wiec narazie jest na okresie prób pozdro