Moze spotkanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. W koncu sporo osob w STWA na modele. Moze by tak w okolicach 28kwietnia cos posmigac.... a moze na dlugim weekendzie

napiszcie opinie..... w grupie przeciez razniej

w maju jak najbardziej tzn 2 lub 3 bo pierwszego startuje w krosnie.
28 odpada bo mam zjazd

No wiec proponuje 2 maja (sroda), termin coraz blizej to moze by cos ustalil. Jesli macie jakies kontakty do ludzi posiadajacych RC podajcie im info pls

ale po pracy ok ?

czyli?

16 - 17 ale u mnei jest maly problem.
Doszły dzisiaj czesci i okazało sie ze w dyferencjale wysypały sie łozyska i paczka bedzie albo w poneidzialek albo w srode bo w zbimarze tak malych lozysk nie ma.
Przynajmniej sobie wyczyscilem model, podokrecalem wszystkie srubki, zaloze nowa swiece wyczyscilem sprzeglo ogolnie mini serwis po 5 l paliwa.
Zebatke szlag trafił własnie przez lozysko

No dobra. Ja od jutra nie mam neta :/

wiec bede w srode 2 maja kolo 16-17 na centrum. Jesli bedzie tloczno to pewnie bede smigal pod tesco. Jesli tam rowniez nie bedzie miejsca to moze na starym polmozbycie..... albo gdzies jeszcze indziej

w razie czego jestem pod 502-096-877

to mile jzabawy stary.ja stoje bo lozyska beda w piatek dopiero i jade sobie na pare dni odpoczac.

ma ktos w STWA jeszcze model?? czy wszystcy juza posprzedawali?

Ja chyba mam - to znaczy musze zadzwonic do rc monstera żeby mi odesłali wkoncu naprawiony model.
Z tydzien lezy u nich.
Czasami szaleje po stadionie na piaskach lub po budowie kanalizacji na piaskach.