Kto mi pomoze!? PILNIE poszukuje.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!
mam taki dosc nie typowy problem a mianowicie poszukuje tych plasticzkow na ktorych jest mocowany zderzak z boku do blotnika w essim. jest to ten plastik co w niego wchodzi wkret i on sie rozszerza i trzyma z boku zderzaczek. szukalem tego juz wszedzie i nigdzie nie maja moze ktos z was wie gdzie moge to dostac lub ktos ma jakies stare blotniki lub bude po essim i posiada takie plastiki!? z mila checia odkupie.
pozdrawiam.

up! nikt nic nie wie na ten temat

Obmierz to dokładnie włącznie ze średnicą otworu i prześlij na priv, mam u siebie taki sklepik gdzie mają takich plasticzków jak przysłowiowy Cymański dzieci, coś się dopasuje, może jakaś fotka starej rozpórki na krzysztof.kurek@gaz.zabrze.pl

ok postaram sie jutro zrobic foto i ci podesle! z gory dzieki i pozdrawiam.
ps. jak ktos cos jeszcze wie lub ma cos takiego to pisac smialo

otwór jest prostokątny, mniej więcej 7x7mm? Ja kupiłem podobne kołki w sklepie. Zerknę, czy jeszcze mam.

ello ktos z forum sie do mnie odezwal na maila ze ma bude od essa i moze posiadac takie plasticzki. prosze sie zgloscic kto to pisal ,bo niestety po samym adresie email nie dojde.
pozdrawiam.

Zmierz jaki otwór tam jest, ja bede coś miał bankowo, Surec może potwierdzić ps w Mondiku I i w Foce I jest 10x10

oki jutro sprawdze i dam znac!
pozdrawiam i z gory dzieki

dzisiaj zrobilem fotke o co mi dokladnie chodzi i sprawdzilem wymiar otworu 7x7mm. kto to ma to prosze o info.

[ wiadomość edytowana przez: cabrio dnia 2007-04-12 21:04:20 ]

skocz do jakiegoś sklepu motoryzacyjnego na pewno coś dopasujesz

no wlasnie bylem we wszystkich w okolicy i nigdzie nie maja

Takie dobre rzeczy to nie wszędzie daja