Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maciuhh F&F Wolny Słuchacz :) ślicznotki bielsko | 2007-04-10 22:54:27 czy po wycieciu wszystkich wzmocnien maski i osadzeniu na 4 zapinkach bedzie si czy niebardzo?
wiecie moze ktore wzmocnienia wypadalo by zostawic do zachowania zjadliwej sztywności (jesli mozna to tak w ogole nazwac) ? czytalem archiwum ale znalazlem tylko laminaty, co w moim przypadku odpada bo mam el zbiza sie godzina zero wiec prosze o jakies konkretne info hej |
CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2007-04-10 22:58:22 maska przednia ma tyle wzmocnień co nic a są na tyle słabe że naruszysz tylko jedno choćby te które idzie przez całą długość maski a będzie się gibać i łamać gra nie warta świeczki. Po za tym po co ci przednia kape odchudzać przód w maluchu jest lekki i lata jak głupi.
Chyba wolałbym profi zrobioną kalpe laminat z FL niż jakąś wydumke. |
magda_trikolor F&F Sympatyk cc tOrOntO | 2007-04-10 23:07:54 można miec lekka pokrywe czytli ując mase a dołożyc ją gdzieś nizej w postaci czegokolwiek. to ma jakiś sens, bo sama lekka pokrywa raczej mało praktyczna i za lekkie to gówienko wtedy jest.
wiem bo testowałem bizer |
maciuhh F&F Wolny Słuchacz :) ślicznotki bielsko | 2007-04-10 23:10:03 no w zielonej środkowe wzmocnienie sie odkleilo, ale zeby sie złamała to nie zanotowałem
za laminat z fla podziekuje, gdyby byly z ela to juz dawno bym zanabył jak odchudzać to odchudzać lekki przod da sie ujarzmić |
CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2007-04-10 23:12:15 no to jeszcze ci powiem że wystarczy że będziesz miał odklejony dół a już będzie tak jak byś posiadał samą gibką blachę, naprawdę nie warto... |
maciuhh F&F Wolny Słuchacz :) ślicznotki bielsko | 2007-04-10 23:13:55 |