I znowu ten kat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukam,czytam dużo już wiem,ale:jeżeli wywalimy kata(albo środek kata) i wstawimy np strumienice to co bedzie z parametrami,bedzie wszystko ok,czy trzeba bedzie wyregulować silnik.

jak masz tylko pustą puszkę po kacie,
sprawdzone na ok 10tys km, nie ma większych różnic. silnik chodzi, nie psuje sie bardziej niż powinien, jedyne, to może być troszke głośniej, bo pusta pucha troche rezonansuje...

ale jak masz w dowodzie wpisany katalizator, to musisz go mieć, niestety... po panowie niebiescy mogą zrobić Ci duuuży problem...

ja wstawiłem strumienice w miejce kata i nic nie trzeba zmieniac! Poprawy osiagów nie odczułem jak niektórzy pisza ze daje pare koni
He moze dlatego bo dziadostwo! Nie kupuj strumienic w cenach 30 - 50 zł ja taka kupiłem i po 4 miesiac juz tak harczy ze dramat! Teraz sie zastanawiam czy czasame uniwersalnego kata nie kupic! Pozdrawiam

przede wszystkim jeśli wywalisz kata to nie przejdziesz przeglądu jeśli podłączą cię pod analizator spalin

a niemożna ustawić analizy spalin bez niego,np ze strumienicą,pzrecież inne auta nie mają kata i spełniają normy