Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arsen PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2007-04-12 14:18:55 ROZTOCZE....
ale z gdańska to kawał drogi |
Sp4rkY Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | 2007-04-19 08:55:03 |
Suchy (M) Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-04-26 10:25:01 Region > Wybierz się na rajdy rowerowe
Klub Turystyki Rowerowej "Bezkres" STS "Ustka", Fundacja "Partnerstwo Dorzecze Słupi" zapraszają na wycieczki rowerowe "W majowy weekend". Pierwszy zostanie zorganizowany w niedzielę 29 kwietnia. Trasa turystyczna do Rowów (20 km) i Poddąbia(12 km). Na trasie ognisko i mistrzostwa strzeleckie o "Złoty rower Prezesa STS "Ustka". Zbiórka godz. 9.30 na terenie Ośrodka Sportu i Rekreacji przy ul. Grunwaldzkiej w Ustce. Drugi: wtorek 1 maja. Trasa dla zaawansowanych do Kluk (ok. 45 km) na "Czarne Wesele". Konkurs wiedzy o regionie. Zbiórka godz. 8.30 na terenie OSiR w Ustce. Trzeci w czwartek 3 maja. Trasa dla zaawansowanych do Kępic (ok. 50 km) nad Jez. Obłęże "Przyjacielskie spotkanie przy ognisku". Konkurs niespodzianka. Zbiórka godz. 8.30 Wpisowe na każdy rajd: 2 zł dla dorosłych, ulgowe 1 zł. |
Mlekolak Jonkowo | 2012-08-12 11:28:58 Ja jestem chętny, jakby ktoś chciał polatać rowerem, to proszę o kontakt |
AlikKumas Białystok | 2016-01-20 07:16:40 Jeśli mowa o wycieczkach rowerowych w Warszawie, to znalazłem taki artykuł:
http://activetrans.eu/transport-rowerowy-warszawa-wychodzi-naprzeciw-oczekiwaniom-milosnikow-rowerow/ Z tego co się orientuję, to przy organizacji takich 'miejskich' eventów trzeba uzyskać jakieś zgody z Urzędu miasta, ze względu na 'imprezę grupową' (nie mylić z masową) Dlatego musisz konkretniej się rozeznać w tym temacie, jeśli chodzi i sferę organizacyjną. |
Skoczer Częstochowa | 2016-06-16 10:35:03
Byłem kiedyś na takim 'miejskim evencie'. Dla mnie to bardzo śmieszne zdarzenie,ale nie ukrywam, że jako nowe doświadczenie warto się temu przyjrzeć. Co do imprez rowerowych to polecam tez wszelkiego typu wyjazdy krajoznawcze. Często są organizowane przez np. jakiś park krajobrazowy czy nawet narodowy lub różnego rodzaju stowarzyszenia. |