Płyta MDF

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powiedzcie gdzie można na pewno kupić płytę MDF bo już mnie trafia potrzebna mi jest na subwofer a zwykła wiórowa jest do... zresztą wiedzą co niektórzy jak mój JBL w wiórowej gra....

W Castoramie niema aż mnie mało nie trafiło bo byłem pewny że będzie, a chyba całą Oleśnicę przejeździłem i nic byłem na 4 koło Osatkowskiego, Solarze, Dlomacie, na wiejskiej, i Tanim domię. a i w dobroszyczch w tym burd..... Kronopol reklam wszędzie i na nich info że mają MDF a nawet zwykłej wiórowej nie mają nie mówiąc że dojechać do tego sklepu to....

Se myślałem że dzisiaj zrobię skrzynkę wszystko przyszykowane po kupione a płyty niema...

zobacz w leroy marlin albo w praktikerze.

Cytat:
2007-04-17 16:09:28, dr_Killer pisze:
Powiedzcie gdzie można na pewno kupić płytę MDF bo już mnie trafia potrzebna mi jest na subwofer a zwykła wiórowa jest do... zresztą wiedzą co niektórzy jak mój JBL w wiórowej gra.... W Castoramie niema aż mnie mało nie trafiło bo byłem pewny że będzie, a chyba całą Oleśnicę przejeździłem i nic byłem na 4 koło Osatkowskiego, Solarze, Dlomacie, na wiejskiej, i Tanim domię. a i w dobroszyczch w tym burd..... Kronopol reklam wszędzie i na nich info że mają MDF a nawet zwykłej wiórowej nie mają nie mówiąc że dojechać do tego sklepu to.... Se myślałem że dzisiaj zrobię skrzynkę wszystko przyszykowane po kupione a płyty niema...

po pierwsze nie Kronopol tylko Kronoplus (Kronopol to konkurencja)...

po drugie plyty wiorowej i MDF'a u nas jest na kilkanascie tirow... pisze u nas bo tam pracuje i wiem co mamy

po trzecie jaka grubosc potrzebujesz tego MDF'a ?? 10mm czy grubsza ?? najgrubszy MDF u nas to 38mm ale tego by Ci auto nie pociagnelo

po czwarte zamow sobie w sklepiku Studio Panel Plus tego kolo skupu palet na "osemce",

po piate kawalka MDF'u u nas nie kupisz bo sprzedajemy na sztuki w formacie 2620x1830 lub 2500x2070,

No to ładnie a mi powiedzieli że wogule nie sprzedają takich płyt.....

Mi jest potrzebne najlepiej taka 22mm i tak wyliczyłem by i do auta wlazło to musze mieć cztery płyty 100x50cm no ale jak macie takie wielkie to może bym hamerem podjechał...

To ile teka płyta u was kosztuje 22mm ewentualnie 20-25mm w tańszym formacie... jak by nie było strasznie drogo to by się opłacało niż jechać na Wrocław i tak pewnie tyle samo dać będzie trzeba w sklepie tym SPP bo to zamówione pocięte i jeszcze czekać...

a i przy okazji spytam na wszelki wypadek by taką płytę u was kupić to trzeba najpierw w biurze załatwiać i na ten magazyn po nią. Bo się najeździłem, by 1,5 km z magazynu do biura masakra.....
a i w jakich godzinach to czynne

[ wiadomość edytowana przez: dr_Killer dnia 2007-04-17 21:52:00 ]

No po wielu poszukiwaniach w końcu się udało na Bielanach w Obi mają na przycince jaką się chce... w oleśnicy niema szans nawet z zamówienie jest cięszko