Ubezpieczenie z tanieoc.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Sprawa jak w temacie. Zna ktoś ten serwis ?? W MTU wyliczyli mi skłądke 1970zł , w allianzie kalkulator podał mi składke 1700 z hakiem a w tanieoc.pl przeszło 1200 ? Czy to jest jakiś bubel czy można im zaufać ??
Z góry dzięki za odpowiedzi

najlepiej jak bys wzial ubezpieczenie co wiaze sie oczywiscie z przerejestrowaniem auta na siebie i np ojca wtedy ubezpieczenie bedzie duzo duzo nizsze nawet o polowea te kalkulatory w necie daleko odbiegaja od rzeczywistosci nie uwzgledniaja wszystkich danych i pojazdu i kierowcy wysokosc oc zalezy od twojego wieku dlugosci posiadania prawa jazdy i stazu w kontynuacji oc wiec jesli jest to twoje pierwsze auto warto wziasc osobe na wspolwlasciciela ktora ma juz oc kilka albo nawet kilkanascie lat wtedy po roku czesc znizek przechodzi na ciebie zawsze to oszczednosc paru stow a sadzac potym co piszesz i aucie jakie masz w profilu jest to twoja pierwsza bryka

a co do tanieoc wcale nie jest ono takie tanie a na lipiec zapowiada sie podwyzka jak ustawa przejdzie

Tylko że problem jest jeden, ale poważny - rodzice są w szwecji, a poza tym tata nie miał dawno, ani nie ma teraz zarejestrowanego samochodu w polsce, tak więc nici ze zniżek, no może co najwyżej za wiek, ale czy sie opłaca (w razie jakiegoś wypadku itp. musi być właściciel lub właściciele samochdu, a ja nie bede sprowadzał taty z zagranicy ) Zresztą ja też niedługo wynosze się do szwedencji, dlatego staram się troche z tym ubezpieczeniem pokombinować

Tood
to olej ubezpieczenie w kraju i dawaj do Szwecji . Tu zarejestruj fure i poklopocie.

Cytat:
2007-06-17 01:23:03, skogskyrkogarden pisze:
Tood to olej ubezpieczenie w kraju i dawaj do Szwecji . Tu zarejestruj fure i poklopocie.

Widze że nie bede sam w szwecji z klubowiczy A mógłbyś mi podpowiedzieć jak by to wyglądało i ile ewentualnie by kosztowało. Bądź co bądź samochód ma prawie 20 lat i nie wiem czy bedzie się opłacało