Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cichy20 SQAD MEMBER Mazda RX-8 Goszcz | 2007-06-18 23:35:34 No i kolejny problem, kolejna załamka, już mam dosyć tego pechowego roku 2007!!! Pech goni kolejnego pecha!! Pech pechem popychany!!! We wtorek wymieniłem rozrząd, bo leżał od roku w garażu, mówię Se czas na niego potem kliknie i będę w plecy, będę żałować, u mechanika zostało 200zł za wymianę i regulacje sprzęgła, jak trzeba to trzeba!!! A tu kolejny pech, długo się nie najeździłem nie nacieszyłem, bo w sobotę klęknął mi silnik i to na maxa pozostaje kapitalka około 3tys zł lub wymiana na inny około 1,5tyś zł!! Wał pierdyknoł na panewkach i uderza o głowice, nieziemski trzask!!! Z czwartku na piątek zawaliłem nockę żeby podłączyć w zagłówku wyświetlać LCD i podłączyć psII, nie nacieszyłem się tym i nie nagrałem długo!!! Nawet nie zdarzyłem się tym pochwalić!!!! Szkoda gadać!!! Co tym razem będzie?!?!?! KOLEDZY SZCZESCIE ZIE TEGO ROKU, ON JEST DOPIERO W POŁOWIE!!!
[ wiadomość edytowana przez: versus dnia 2007-06-27 21:56:02 ] |
bauer SQAD Sympatyk Wroclaw | 2007-06-19 00:11:50 jak swapa i chcesz sie dalej bawic to bierz to
http://allegro.pl/item204829946_silnik_h_civic_crx_b16a_1_6_dohc_v_tec.html albo cos podobnego napisz tez do goscia ze strony http://emg.wroc.pl/ moze tez Ci pomoze i pamietaj kupujac od kogos silnik mozesz trafic na takie same gowno jak masz wiec uwazaj bo czasem kapitalka wyjdzie taniej tylko czy jest sens tego Twojego silnika bo wiesz b16a to od 125 do 160KM ;] wiec furka juz lata wtedy |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | 2007-06-25 23:06:26 nie martw sie Cichy, ja już drugi raz w tym roku będę silnik wymieniał i teraz na dniach przyszło mi wezwanki do zapłaty za mandaty na 580 zł. |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | 2007-06-26 19:36:02
Widzisz, ja też nie płaciłem, przez 2 lata, aż w końcu mnie znaleźli. Poza tym wszystkie dostałem przez "głupie przypadki" i na własne życzenie, więc radio by ty nie pomogło zbyt wiele. Ale jedno wiem na pewno - choć bym sie miał posikać to na autostradzie sie NIE ZATRZYMAM (taka przyjemność = 300 zł) |
najmer SQAD Friend Audi 90 Oleśnica/WRC/Torquay | 2007-06-28 01:17:29 A co jak auto nawali??? |
smagi SQAD Sympatyk Audi A3 TDi Oleśnica | 2007-06-28 11:26:59
to auto do rowu |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | 2007-06-28 18:50:37
Wystawiasz trójkąt, włączasz awaryjne. Ale ja miałem takie szczęście, że awaryjne mi nie działały a trójkąta nie wystawiłem. już odjeżdżałem, a ći zajechali drogę i nie obchodziło ich, że już jechałem. Buraki i tyle |
dr_Killer (S) SQAD MEMBER FORD MUSTANG Oleśnica/Dąbrowa | 2007-06-30 19:49:15 Co do katastrof w tym felernym miesiącu to moja pumcia przed tuningowiskiem padał, serwis chciał zmienić całą wiązkę do silnika bo najprawdopodobniej zwarcie gdzieś jest czyli na początek 2,5tyś...
Wiec laweta, zawiozłem do tego gościa od auto gazu w czerwonych koszarach super gościu.... trochę się na grzebał i do końca nie wiadomo co było, gdzieś musiało być jakieś zwarcie i kompletnie cały komp się zablokował.... mówił ze jeszcze takich czarów nie widział a walczył z mondeo które się zapaliło to dopiero był bajzel w instalacji... ale udało się uruchomić woził 300zł , niezbyt miał czasu wszystkiego dokładnie sprawdzić, a że widział że się orientuje to kazał sprawdzić cała instalacja i kostki bo trochę kiepsko co niektóre wyglądały, z tydzień przy tym grzebałem i urlop poszedł... Na dodatek dzisiaj wyjeżdżam z garażu a tu mokra plama od płynu chłodzącego szlak mnie trafił bo prawie 100 dałem za nowy płyn.... opaska się zlużniła i poszło..... zalałem go wodą i co ciekawe już mi się tak nie grzeje jak ostatnio?? Co ten orlen robi za płyny Wiec zakończyło się prawie na 1tyś, jeszcze muszę jakoś pospawać porządnie i wzmocnić tą przednią belkę bo tak pospawali partacze że w czterech punktach było lekko pycnięte a reszta klejem..... na razie kupy się trzyma tylko zderzak odstaje... A bym zapomniał o najważniejszym chyba mi w serwisie pod... zaślepkę od haka w przednim zderzaku..... jak by ktoś gdzieś widział taka na zaślepkę to brać najlepiej czarna..... nie będę taki by z tej oleśnickiej pożyczyć... |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | 2007-06-30 21:51:42
To ja bym polecił podjechać do Kury na Moniuszki, Tam Ci Marcin pospawa to jak należy |
Sigan SQAD Sympatyk Opel Calibra Wrocław | 2007-07-01 21:47:15 Niemart sie mi tez moja cali ped samym tuningowiskiem padła tylko ze ja musze wyminic silnik .Moze to dobrze bo wymieniam na mocniejszy ale narazie uziemiony bez fury |