[k] Szukam Maluch

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam bardzo dobry Maluch.

dajwid@hotmail.com

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-07-17 16:54:42 ]
[ powód edycji: jak sie nauczyć jezyk to wtedy pisać --- regulamin tyt.wątk. ]

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2007-07-17 17:00:33 ]

Panowie, powaznie prosze potraktowac to ogloszenie....kolega jest z uk.

moj samochod jest na sprzedazu. tylko czy ty masz tyle funciaków?

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2007-07-17 18:32:57 ]

to jak jest takie poważne to może niech napisz co go interesuje, seria rajdówka, klasyk, fl el w jakich cenach itp bo tak to sobie moze allegro przeglądnąc coś sobie znajdzie

to napisał dajwid w poprzednim topiku

Cytat:
2007-07-16 20:44:40, dajwid pisze:
The car must be mechanically good as I will drive it back to England. I am looking for a car with no or very little rust. I would prefer pre 1985 car. I am happy to pay for any work that needs to be done.

Sorry, in England an enthusiats site is the best place to find better cars. I can look on Allegro or ebay but true enthusiasts are here, or so I thought.
I have contacted a couple of people selling cars here they have already been sold.
I have owned 4 x 126, 3 in Poland. I gave the last car to a member of this site. I also gave away engines and many parts to members of this Forum. My last 126 I sold a couple of months ago in the UK.
I am now looking for another car. A decent 126. Not a rust bucket as I have seen plenty of on Allegro. If I buy here on this site I can be assured the car is looked after mechanically, as I need to drive back to the UK.
I am planning on spending about £500 on a car.
Today I went to test drive the Group2 car, in the Uk

http://www.126group2.com/

Fantastic but sadly £8000 plus is too expensive for a 126

If anyone has a good 126 for sale please email me. I will fly over to see the car, pay cash and if possable order work I would like doing, pick up car when ready.

Dave

ł500 is not enough for me.

Pat firstly put some fresh pics here and then let Dave know how much it's worth for you.

Dave - without parts from you I would never run my old 650's.

Greetings mate!

Pat zla wiadomosc dla ciebie jest taka, ze on napewno szuka 652cm... slapy to oni tam panie na wieksze pojemnosci robia....

carv i tak buda i ogolnie calosc z silnikiem czy bez sa jedne z najlepszych na tym forum no ale autko tam wysylac....nieeeee

Cytat:
carv i tak buda i ogolnie calosc z silnikiem czy bez sa jedne z najlepszych na tym forum

Cytat:
2007-07-18 07:50:17, Pat_kdb pisze:
carv i tak buda i ogolnie calosc z silnikiem czy bez sa jedne z najlepszych na tym forum no ale autko tam wysylac....nieeeee

A powiedz mi czemu ty chcesz bobka sprzedac jak on taki piekny i wogole... Znudzil sie??

Cytat:
2007-07-18 14:03:39, CarvMachine pisze:
A powiedz mi czemu ty chcesz bobka sprzedac jak on taki piekny i wogole... Znudzil sie??

A bo nielubie jak mi ktos zazdrosci np Blady

a na powaznie, z sprzedaza sie niepale, chyba ze ktos sypnie dosc dosc, a tak to wole zeby stal niz go oddac za 3 tysiace jakiemus palantowi zeby pozniej go rozwalil gdzies.

mam na sprzedaż nowego malucha rocznik 89 i 1000 km przebiegu

Idz stad "fiolku" ...

Cytat:
2007-07-18 17:30:25, Pat_kdb pisze:
A bo nielubie jak mi ktos zazdrosci np Blady a na powaznie, z sprzedaza sie niepale, chyba ze ktos sypnie dosc dosc, a tak to wole zeby stal niz go oddac za 3 tysiace jakiemus palantowi zeby pozniej go rozwalil gdzies.

a jak palant kupi za wiecej to moze sobie rozbijac ?

Ja tylko nie moge pojac jak ludzie moga tak latwo zrezygnowac z czegos co bylo ich oczkiem w glowie i pasja przez tyle lat dla jakiegos szrotea z rajchu za 5tys??

I tak stoi

Cytat:
2007-07-19 01:51:14, CarvMachine pisze:
Ja tylko nie moge pojac jak ludzie moga tak latwo zrezygnowac z czegos co bylo ich oczkiem w glowie i pasja przez tyle lat dla jakiegos szrotea z rajchu za 5tys?? I tak stoi

może poprostu odzywa sie w nich zdrowy rozsądek

Cytat:
Ja tylko nie moge pojac jak ludzie moga tak latwo zrezygnowac z czegos co bylo ich oczkiem w glowie i pasja przez tyle lat dla jakiegos szrotea z rajchu za 5tys??

I tak stoi

jak kiedyś wydoroślejesz to zrozumiesz

ej ziomy, ale nie robcie tutaj takiego totalnego burdelu.