Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2007-07-23 10:17:10 W najbliższy weekend jade z lawetą z krakowa do wrocławia (wyjazd piątek popołudniu lub wieczorem). Jadąc do wrocka mam pusta lawete - moge jakieś autko niedrogo zabrać z KRK lub jakieś czesci ewentualnie. W sobote jade z krakowa do gdańska też z pusta lawetą i tez mogę wziąc auto lub czesci (czesci w dowolną stronę). Jeśli przeszkadza topic na ogólnym to prosze przenieść na kupioe sprzedam. Mój tel 886 877 930 (po 14.30 w dni powszdnie bo pracuje) gg 7550149 tadzik128@wp.pl lub PW |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2007-07-23 19:12:06 czyzby równi i równiejsi (no offence Kazus) to tylko pytanie do moderatorów |
borysirl F&F Sympatyk 15 x 125p OPOLE | 2007-07-23 21:14:06 Nie jestem moderatorem ale chyba odpowiem.
Fakt nikt nie zdejmowal Kazy ogloszenia z glownego. Kaza tu apel do Ciebie zebys na przyszlosc wystawial watki we wlasciwych kategoriach i nie powodowal takich wlasnie uwag ze strony ludzi jak np teraz robi to Tadzik. Jesli chodzi o Ciebie Tadzik to od siebie powiem tyle ze nie wnosisz nic w zycie tego forum a jedyne co robisz to sprzedajesz tutaj graty , wynajmujesz hale i probujesz znalezc chetnych na tak zwana zapchaj dziure jak gdziesz jedziesz. I nie atakujcie mnie ze przeciez handel to normalna sprawa i ze kazdy chce zarobic itd. To forum klubu THE FIAT AND THE FURIOUS a nie jarmark Europa. Prawo zajrzenia na forum ma kazdy ale jego ksztalt nadaja ludzie ktorzy maja choc odrobine woli by wlasnie je kreowac. Mysle ze sie Tadziu nie obrazisz jak powiem ze Ty do takich nie nalezysz. Powiem tez dlaczego sie odzywam i co mam do Ciebie Pamietasz felgi ktore wiozlem z Warszawy dla Ciebie na zlota na Sosinie a Ty sie nie pojawiles ? Ja stracilem ponad 2 h na jezdzie w kierunku centrum warszawy a pozniej na wyjezdzie ze stolycy zeby Ci te fele wziac bo trzeba sobie jakos pomagac, w koncu laczy nas hobby. Po powrocie ze zlotu wchodzac na forum zobaczylem ogloszenie o sprzedazy tych felg przez Ciebie i wiesz... Taki niesmak pozostal ... Nie pisze tego zeby sie klocic tylko moze troche zeby bardziej wyjasnic Twoje pytanie o rownosc i rowniejszosc. Mozna dlugo dyskutowac czy ktos jest rowny gosc czy nie PIS BRODER |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2007-07-23 21:40:43 zgadzam sie z borysem, moze i wlasnie z tego powodu twoj temat przenioslem a kazy nie,Ciebie tadzik biore za zwyklego handlarza, nic wiecej dlatego usunolem cie z glownego,moze i kaze tez powinienem przeniesc,nastepnym razem to zrobie i wiem ze kaza nie bedzie mial o to pretensji ta jak Ty. |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2007-07-23 22:31:50 sorki chłopaki, że wywaliłem post na głównym, chodziło mi o to żeby był max widoczny nie traktowałem go jak usługę cykliczną a jednorazową, jasna sprawa jechałem kawał drogi fajnie byłoby jak by ktoś coś tam dorzucił a ja za rozsądną kasę bym pomógł i sobie i temu komuś. Jeśli bym wystawił temat jako usługę cykliczną to wrzuciłbym to rzecz jasna do sprzedam kupie, ale spoko macie racje mnie zupełnie nie przeszkadza jeśli jakiś mój post zostanie przeniesiony, bo nie ja jestem tu modem a i nie moge powiedziec abym sie kiedyś spotkał z ich strony z jakimś złośliwym w stosunku do mnie postępowaniem, także luz chłopaki są ważniejsze problemy niż pomylona kategoria, pozdro. |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2007-07-24 06:42:47 Ja tez jade akurat na pust wiec wrzuciłem na ogólnym - moze uda sie zbilansować koszty paliwka. Usługa cykliczna lezy gdzies na dole watku kupie sprzedam . Nie pojawiłęm sie wtedy nad sosiną bo nie dałem rady . jeśli ktoś coś potrzebuje to staram sie pomagać. Chyba kilka osób z tego forum o tym wie. Do forum nie wnosze wiele, bo w kwestii fiata 128 niewiele ktokolwiek chce sie tu dowiedzieć, o lancii becie nie wspomne czy o alfie giulieccie. A nie bede bądź ile postów pisałtam gdzie sie da lub oftopował. A na pozostałych fiatach poi prostu sie nie znam na tyle by zabierać głos w dyskusji . Napisałem że nie mam nic do Kazy - zbyt długo i zbyt dorze sie znamy |
borysirl F&F Sympatyk 15 x 125p OPOLE | 2007-07-24 07:25:03
Chyba nie wylapales co bylo glownym powodem mojego niesmaku... Nie to ze nie dales rady przyjechac na Sosine tylko to ze ja sie tu kurna spinam stoje w korku ponad 2 h zeby pomoc koledze bo o to mnie prosi a okazuje sie ze pomagam nie koledze w jego hobby tylko handlarzowi w zarobieniu paru zlotych. Konkluzja : Twoje posty w celu zbilasnowania kosztow podrozy beda usuwane jesli bedziesz je zakladal na glownym forum. Od bilansowania kosztow podrozy jest dzial kupie sprzedam zamienie. PZDR [ wiadomość edytowana przez: borysirl dnia 2007-07-24 07:25:52 ] |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2007-07-24 08:02:09 Podobnie jak dział kupie sprzedam zamienie jest od tego żeby tam sprzedawać, a nie jechac po kimś mięsem w poście o maluchu (tak mieliśmy nie kląc na forum...).
Co do felg to przepraszam Cie nie sądziłęm że to taki kłopot był. Z tego co pamiętam gosć sie oferował, ze w obrębie warszwki może to dowieźć. Specjalne pytałem czy to nie kłopot. Tym sie róznimy, że jak Ty byś potrzebował zeby Ci felgi czy coś odebrać to bym to zrobił - nie interesując sie czy je sprzedaz, założysz dasz komuś czy oddaz na złom . A podrzucając mi te felgi oczywiście pomogłeś w moim hobby bo za te pieniądze zakupiłem fanty do moich autek . Problem tego forum polega na tym że ma sie pretensje do ludzi, który tracą swój czas (wbrew pozorom niemało) na znajdowanie okazji i zarobieniu paru groszy na tym, zamiast siedzieć na forum i klepać posty - ja nie byłem nigdy typem nabijacza ilości postów. Ale ok Borysku postaram sie Ciebie o nic wiecej nie prosić. Zrobiłęm to 2 razy: Pierwszy i ostatni. Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2007-07-24 08:03:44 ] |
borysirl F&F Sympatyk 15 x 125p OPOLE | 2007-07-24 10:29:07 Nie badz zgryzliwy Tadzik.
Roznimy sie i owszem. Nie Tobie osadzac o problemach tego forum skoro nic do niego nie wnosisz. To forum tworzymy my, ludzie ktorym choc troche zalezy na jego kreowaniu. Przez to ci wlasnie ludzie maja wplyw na wyglad forum, tworzymy je i ustalamy zasady. I tylko my jesli mamy potrzebe mamy prawo w ingerencje tych zasad a nie TY Tadziku. Stad wypominanie przez Ciebie mi jako CZLONKOWI klubu THE FIAT AND THE FURIOUS jest nie na miejscu. Ja, jak mi ktos zalezie za skore tak jak zrobil to FIUTEK to nie popuszcze i wkazdym jego poscie zobaczysz moje bluzgi. Tak postanowilem i koniec. Tobie Tadzik proponuje zaakceptowac nasze zasady i zyc z nami na forum albo ich nie akceptowac i odpuscic sobie pisanie tutaj. Jestes juz duzy i napewno rozumiesz o co mi chodzi. |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2007-07-24 12:12:05 uwagę początkową napisałęm żartobliwie i zrobiła sie chryja . wielki handlarz jestem o obrotach może 300 zł na miesiąc . za dużo mam złomu i go ostatnio wyprzedaje . Często ze strata ale nie ma sie co sprzeczać. Ja nie mówie co ma być i jak bo nie mam do tego prawa. Tylko po prostu czasem głośno mysle. Bo wielu kreuje sie na ideał... a jak przyjdzie co do czego jest inaczej . Ja owszem wystawiam posty głownie w ogłoszeniach, jak coś wiem to sie wiedzą podzielę. Nevermind - nie ma co offtopować. Nie mam do nikogo zalu ja po prostu czasem lubie dyskutować - to podobno forum dyskusyjne |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2007-07-26 06:46:16 jako rasowy handlarz forumowy podnosze wątek... |
tadzik128 F&F Sympatyk fiaty 128, lancie be ... kraków | 2007-08-03 14:30:03 zapomniałem podniesć - jade jutro jednak (sobota 8 rano) jak ktoś coś potrzebuje przewieźć na trasie krak gdańsk (czesci lub auto) to niech dzwoni 886 877 930 |