Brak świateł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i jak w temacie, nie mam żadnych świateł oprócz stopu i kierunków i nie mam podświetlenia deski rozdzielczej. Zastosowałem się do waszych porad i sprawdziłem zespolony, ale wygląda na to że jest raczej dobry, więc co innego moge jeszcze sprawdzić. Aha podłączyłem do siebie zespolony z fiesty i wydał dzwięk kiedy są zapalone światła i otwarte drzwi, tak więc jestem w kropce.Nie wiem czy jecheć do elektryka czy od razu na szrot po zespolony

A bezpiecznik sprawdziłes

zespolony na bank

Cytat:
2007-08-05 15:59:46, Wuipe pisze:
zespolony na bank

bezpieczniki sprawdzałem, te płaskie kolorowe, chyba że są jakieś inne o których nie wiem? mam forda mk6

Tak, w skrzynce kolo kierowcy. Ja miałem to samo i okazało sie ze bezp. padł, na o jak przełożyłes ten zesmolony od fiesty to sie świeciły światła??

[ wiadomość edytowana przez: Lukas_power dnia 2007-08-05 16:07:00 ]

Cytat:
2007-08-05 16:06:03, Lukas_power pisze:
Tak, w skrzynce kolo kierowcy. Ja miałem to samo i okazało sie ze bezp. padł, na o jak przełożyłes ten zesmolony od fiesty to sie świeciły światła?? [ wiadomość edytowana przez: Lukas_power dnia 2007-08-05 16:07:00 ]

ale chodzi ci o te kolorowe czy te co są za kolorowymi?

Tam w skrzynce jest wszystko kolorowe Tak chodzi mi o bezpieczniki,a nie o przekazniki. Czyli to co pojawi, Ci sie po zdjeciu przykrywki pod kierownica. Pisałes ze wsadziłes zespolony od fiesty i co tylko byl dzwiek,a swiatła??

Cytat:
2007-08-05 16:33:22, Lukas_power pisze:
Tam w skrzynce jest wszystko kolorowe Tak chodzi mi o bezpieczniki,a nie o przekazniki. Czyli to co pojawi, Ci sie po zdjeciu przykrywki pod kierownica. Pisałes ze wsadziłes zespolony od fiesty i co tylko byl dzwiek,a swiatła??

tylko dzwięk