Moja Lucyna.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema. Zakupilem sobie nowe-stare auto. Jest to Lancia Dedra 1.8 IE. Przy zakupie auta kierowalem sie tym zeby moj kapiszon mial wygodne wozidelko I chyba trafilem. Auto zostalo sprowadzone z wloch ma przejechane 120 kkm, ocynkowana blache i jezdzi prosto
W wyposarzeniu ma klimatronik, tapicerka alcantra, elektryczne szyby, elektrycznie skladane, regulowane i podgrzewane lusterka i takie tam inne motywy-motywiki. Auto jest ciagle modernizowe aby powrocilo do wygladu jakim wyjechalo z fabryki. W planach wieksze alu.

Pozdr.

Pogratulowac nowego dupowozu misiu ;]. Mlody mysle jakies sparco mini-kubelek zafasuje ;]. Tylko mu tam ostro ta klima po nosie nie tnij ;].

Szacunek .

Gratulacje

Lancia hoho to tak widze kolega na sportowo teraz bedzie jezdzil :>
a tez zywczyk gratis byl ?? :>

Oho, no to widze ze przesiadka na wyższa klase Dbaj o furke zeby nie było powtórki tak jak u Majera z Tłokiem Pozdrawiam!

zoom wiesz co trzeba zrobic zeby lakier nie odpadl?

tyle flaszek ile kolek,

Ale najwazniejszym to sie juz nie pochwali........ ze posiada alternatywne zrodlo zasilania w postaci gazu kapuscianego
"Prosze sie nie przejmowac, bedzie Pan zadowolony"

Jazda za darmo ? Panie daj pan spokoj

fajnie ze ma gaz, pomaluje sie na dwa kolory i bedzie.

Na poczatku byla ciemnosc, a z ciemnosci wyjechalo ritmo by zoom, zwane rysiem.

Zdjecie paszportowe:

i z profilu:

Jezdzilo, jezdzilo, w koncu zaczelo jezdzic tak szybko, ze sie scigalo i wygrywalo, jakim przerobkom zostalo poddane ? juz za chwile w programie Uwaga, ujawniamy tajemnice Rysia.
Tutaj Rys dyma, niewidzialnego konkurenta i ostatecznie wygrywa:

Tutaj z kolei dyma tojode:

Samochod robil sie coraz szybszy i szybszy, wlasciciel zaczal bac sie nim jezdzic, w koncu przestal go zapalac w obawie samoistnego odjazdu Rysia. Psychoza narastala, az w akcie desperacji Rys zostal zlozony w ofierze 3 dni temu. Dzis ostatni raz prezentuje sie w blysku reflektorow i fleszy. RIP Rysiu .

A tutaj zapowiadana wczesniej tajemnica sukcesu, tuning na miare naszych mozliwosci, power karton add extra 1000HP .

chlip

to juz wiem czemu tak mi sie przegrzewal
Bede za Toba tesknil.. choc wiem ze na tamtym swiecie znajdziesz kogos kto bedzie mial lzejsza noge

tomeq popraw zdjęcia bo ja przynajmniej pierwszych 4 nie widze wogóle.
a Rysia szkoda co to bez niego będzie ;D

Drugie dwa nie dzialaja, bo je Zoom wyjumal z profilu, reszta dziala. A po Rysiu jest Lucyna, bardziej elegancka i dostojna, nie to co ten dziki zwirz

Na ritmo zawsze lecialy laski...