Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kylos Klubowy Weteran Audi A4/Opel Corsa C ... Katowice/Piekary Śląskie | 2007-10-07 00:52:01
Jak malo kiedy musze sie zgodzic w stu procentach np nowy mechanizm podnoszenia szyby 500 zl (dwa mechanizmy elektryczne na aledrogo kolo 300, radosc z podnoszenia korbka bezcenna ) ale na powaznie to po za Swiftem ktorego mam w rodzinie to nie slyszalem dobrych opini o Suzuki moze po za Grand Vitara jaka kumpel wziol nowa w leasing , a Baleno ma ojciec kumpeli i specjalnie nie chwali, nie jezdzi duzo a naprawia czesto i drogo, jak jusz musisz kupic wynalazek typu Fiat/Suzuki to kup Fiata czy cos w stylu Daewoo ale nie starego Japonca klepanego w starej technologi bo czesci Cie zabija. Osobiscie polecal bym "piotrkogune" jak ma byc kombi Laguna I 97.r 2.2 TD 150kkm 11.5 k zl [ wiadomość edytowana przez: kylos dnia 2007-10-07 00:53:32 ] |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-10-07 11:03:43
Silnik nietentegeśny. Dużo ryczy, a mało mocy daje. |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2007-10-07 17:41:10 dodam jeszcze jedną uwage na temar suzuki baleno. jak kiedyś przeglądałem strone Euro NCAP to baleno było chyba najmniej bezpiecznym z wszystkich testowanych aut :/
Pozdr. |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2007-10-07 17:53:59 Ale zegary to Baleno ma zerżnięte z Esperaka |
SlawekH Klubowy Weteran Audi Q5 Gdańsk | 2007-10-07 18:22:36
Dokładnie ten sam tok rozumowania przyjąłem przy zakupie multy . ----------------- Lubię słowo "indolencja". Dzięki niemu moje lenistwo wydaje się czymś niezwykle wyrafinowanym. |
rudi Espero Wloclawek | 2007-10-07 23:38:26
podobne ale obr. do 8 tys. i wskazówki inne. Baleno to chyba swgo czasu było to niezłe auto ale wówczas to konkurencja była typu Golf III czy Astra I czyli kiedy to było. Co do doradzania jak chcesz kombi od fiata to nie leciwa staruszka marea tylko raczej stilo kombi ze 115 KM dieslem jest znacznie lepszym autem ale pewnie sporo droższym. Co do sprowadzanych czy naszych to raczej nie nie ma różnicy picowane i kręcone są wśród krajowych i ściąganych. Jak silnik czysty jak nowy a lakier świeci się jak psu... to wiadomo że padlina z atrakcyjną ceną na przynentę. Ogólnie to ciężko coś dobrego czyli niezajeżdzonego za 10-15 tys. kupić i tyle. Najlepiej to rozpytać się wśród znajomych, znajomych może ktoś coś ma sensownego na zbyciu ale z reguły jak wie co ma to za półdarmo nie odda tylko się ceni i prawidłowo. |