Ramki na reflektory przednie MK7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć.

Miał ktoś z szanownych forumowiczów możliwość zobaczenia na własne oczy takiego czegoś? Co sądzicie o tym? Fakt nie jest to Morette ale zwykłe brewki jakoś mi nie podchodzą wizualnie.

pzdr

Szczerze...? Dla mnie dramat Nie zapodałbym czegoś takiego nigdy do samochodu.

Boże chroń nas przed takim tuningiem... Tytułem komentarza.

brać!

kup, załóż, napewno bedziesz zadowolony, mysle ze wielu nabierze sie na to ze sa to 10x droższe morette, a Ty bedziesz mial kupe kasy w portfelu i piekne, z gustem zrobione auto i o to przeciez chodzi, aby zrobic cos z NICZEGO...

Bugz, a Ty jak zawsze swoje Niedobry Bugz

Rozwijając myśl Bugza nieodzownymi elementami do jakże wysmakowanego dodatku będą jeszcze kołpaki ze spinerami i każdy kto na nie spojrzy pomyśli że to najdroższe koła od Hummera którym wcześniej jeździł Puff Daddy lub Arnold znany gubernator jednego z większych miast w USA.Konieczne okażą sie jeszcze 20 cm wysokości nakładki na progi a wtedy nawet ciągnik rolniczy będzie wyglądał na zglebiony, zaś wisienką na torcie będzie końcówka wydechu a.la gwiezdne wojny, gdzie okrąg z diod świetlnych przyciągnie na myśł miecze świetlne ,zaś świetlista smuga pozostawiona w miejscu startu będzie wyglądała prawie jak startujący Startrek.

Pomijając prowokacje, której sie dopuściłem zawsze zastanawiałem sie czy ktoś w ogóle kupuje te" tandetne uszlachetniacze" do aut. Niestety ktoś je kupuje....Koledzy a czy nie lepiej te kilka złotych wydane na pseudo tuningowe gadżety odłożyć do skarpety i poczekać aż sie tego uzbiera i kupić np ładne alusy ?polakierować sobie zderzaki w kolor nadwozia? lub choćby wypolerować lakier?. Moim zdaniem główny cel -wyróżnianie sie z tłumu też zostanie osiągnięty i to w pozytywny sposób.

nie kupilbym tego, juz wole poczekac i nazbierac na ringi sa duzo drozsze ale o ile ladniejsze

szczerze.......... ?? rozbierz lampy i pomaluj w srodku ramke na czarno, bedzie 100% lepszy efekt

nawet jak bym dostal za free to bym tego nie dal swojej esince a feeee

Szymon... w sobotę poruszaliśmy na spocie temat i tłumaczyliśmy od czego zaczyna się dłubankę w aucie... fakt, nie pytałeś o to czego robić nie należy, ale niech poprzednie posty będą na nie odpowiedzią...

Zrozumiałem dosadnie co i jak... Dzięki za wyprostowanie mojego jak widać spaczonego gustu

pzdr.

Jak coś - pytaj, nie damy skrzywdzić... Cię... bądź Twojej Essinki

Cytat:
2007-10-24 22:41:42, Szymon0018 pisze:
Zrozumiałem dosadnie co i jak... Dzięki za wyprostowanie mojego jak widać spaczonego gustu pzdr.

Od czego ma się przyjaciół

Dzięki W takim razie nie dziwcie się, jak będe zadawał "trudne" i niejedno krotnie dziwne pytania Może kiedyś połapie co jak i w ogóle ;P

pzdr