Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Marek-B HF MEMBER hyundai pony 1.5 GLS Łochów mazowieckie | 2007-11-11 09:32:05 Przesmaruj sobie linkę , wpuść trochę oleju. Może ci się zaciera.
U mnie chodzi idealnie. |
krzych100 HF MEMBER Renault Megane Scenic Zarki | 2007-11-11 14:59:27 ja jeździłem dwoma poniakami oba ze sprzęgłem na linkę w jednym chodziło luźniutko a w drugim ciężko może są różne dociski. |
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2007-11-11 23:24:23 niechce cię kolego straszyc ja w swoim miałem taki przypadek ze linka była oki ale skrzynie musiałem wyjąć bo stawała dżwignia od wysprzęglika a objaw tego był taki na początku zaczęło ciężko się wciskać i z niwielkim opużnieniem wracał pedał sprzęgła a końcowy efekt miałem taki że jakimś cudem zjechałem ze skrzyrzowania bo jak wcisnołem to tak już się zostało pozdro |
piotrkulig hyudai pony i accent lodz | 2009-07-08 04:06:50 witam
umnie też ciężko chodziło do momentu aż całe kompletne wymieniłem dodatkowo przelałem linkę olejem i wszystko zgodnie z serwisówką przesmarowałem teraz gaz chodzi ciężej od sprzęgła lepiej wymienić sprzęgło niż czekać aż linka pęknie był post na temat pękających linek |
piotrkulig hyudai pony i accent lodz | 2010-12-02 22:07:43 wymień sprzęgło nowe chodzi tak samo jak pedał gazu |