[K] Reflektor nowy lewy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię reflektor lewy, nowy, obojętnie czy regulowany ręcznie, czy mechanicznie.
Ps. Prawy można wszędzie znaleźć, ale z lewym jakoś trudniej, może ktoś wie gdzie można takowy kupić
Z góry dzięki za pomoc

Pytanie z cyklu "Gdzie w Warszawie kupić...".
No idź do sklepu/ hurtowni (mającej możliwość sprzedaży w detalu) z cześciami do Daewoo i powiedz "Poproszę lewy reflektor do Espero".

Póki co poszukiwania zakończyły się fiaskiem, szukam od jakiegoś czasu juz, ale może gdzieś będą mieli..W sumie to Warszawa i tu powinno być wszystko..

Cytat:
2007-12-01 23:30:40, Nerwica pisze:
Póki co poszukiwania zakończyły się fiaskiem, szukam od jakiegoś czasu juz, ale może gdzieś będą mieli..W sumie to Warszawa i tu powinno być wszystko..

jest taka strona...bardzo wprawdzie tajna i niezwykle zakamuflowana...ale co tam...ponieważ jak widzę wszyscy Ci ciągle kłody pod nogi rzucają i na jakiejś koszmarnej wsi mieszkasz... i wogóle wszystko się sprzysięgło przeciw Tobie....zdradzę Ci w drodze szczególnego wyjątku ...

tooo...

super tajna stronka gdzie można kupić nówkę reflektor

Cytat:
2007-12-02 00:45:22, bogdan1 pisze:
jest taka strona...bardzo wprawdzie tajna i niezwykle zakamuflowana...ale co tam...ponieważ jak widzę wszyscy Ci ciągle kłody pod nogi rzucają i na jakiejś koszmarnej wsi mieszkasz... i wogóle wszystko się sprzysięgło przeciw Tobie....zdradzę Ci w drodze szczególnego wyjątku ... tooo... super tajna stronka gdzie można kupić nówkę reflektor

a wiesz ze z ciekawości sprawdziłem ...i na super tajnej stronie nie ma ani jednego lewego świecidła?

ale jest tylu handlarzy że wystarczy napisać maila i napewno któryś wystawi lewą lampę.

-----------------
czasem tu zaglądam

właśnie pisałem niedawno, jeden będzie miał prawdopodobnie, ale jeszcze nie ma.Swoją drogą, nie wiem czemu o prawy łatwiej niżli lewy

[ wiadomość edytowana przez: Nerwica dnia 2007-12-02 04:54:20 ]

Cytat:
2007-12-02 03:15:09, greenberg pisze:
a wiesz ze z ciekawości sprawdziłem ...i na super tajnej stronie nie ma ani jednego lewego świecidła?

Co proszę?
TUTAJ
TUTAJ

Jak byś czytał dokładnie wątek to chodziło o NOWY

Cytat:
2007-12-02 03:22:22, Adam4302 pisze:
ale jest tylu handlarzy że wystarczy napisać maila i napewno któryś wystawi lewą lampę.

i właśnie taki był mój cel...

w "specjalizacji" Dełu...jest tam min. 5 hurtowników..a przecie nie są w stanie wystawiać na aukcje wszystkiego !
- co to za problem..usiąść na 10 min przed kompem i napisać kilka pytajnych elemelków ??

A poza tym...(może i nie tanie ale się znajdą jak się chce)..np:

1. klik !

2. klik!

3. klik ! (tu niby są i tanio ale trza mieć dużo szczęścia

4. klik!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2007-12-02 12:33:08 ]

O cholika
click
Lewy ok. 500zł prawy ponad 300Pln
ciekawe czemu lewy i trudniej znaleźć i jest droższy

Cytat:
2007-12-02 14:23:34, Nerwica pisze:
O cholika click Lewy ok. 500zł prawy ponad 300Pln ciekawe czemu lewy i trudniej znaleźć i jest droższy

bo mamy rządy prawicy i nikt nie chce sie narażać
dlatego nie ma lewych haha

Ale oprócz rządów prawicowych istnieje również opozycja

Cytat:
2007-12-02 14:36:53, Nerwica pisze:
Ale oprócz rządów prawicowych istnieje również opozycja

opozycja tez jest prawicowa

Cytat:
2007-12-02 14:23:34, Nerwica pisze:
O cholika click Lewy ok. 500zł prawy ponad 300Pln ciekawe czemu lewy i trudniej znaleźć i jest droższy

A dlaczego (ZNOWU) wybrałeś sobie najgorszy przykład ??

...lubisz się "umartwiać" czy Twoim tajnym acz nadrzędnym celem jest podqr...nie ludzi ??

Panowie. Nerwica ma tu duzo racji. sam przerabiałem ten temat kilka tygodni temu , nawet pisałem takie samo ogłoszenie na forum
Znaleźć lewy reflektor NOWY w cenie około 200 zł nie jest tak łatwo. Sa tylko oryginały a ceny zaczynaja sie od 470 do 680 zł. Ci hurtownicy na allegro tez nie maja lewych , obdzwoniłem i pisałem do wszyskich ,którzy mieli cos wspólnego z Daewoo i nic....
Oryginał - prosze bardzo ,ale za kilkaset zł.....tych tańszych nie ma. Ja polowałem na allegro i trafiłem lewy , nowy z silniczkiem za 200 zł ,ale zajęlo mi to koło miesiąca.......
Na poczatku też myslałem ,ze lewy reflektor to nie problem ,ale szybko zmieniłem zdanie......

[ wiadomość edytowana przez: Buba030 dnia 2007-12-04 19:47:57 ]

Cytat:
2007-12-04 19:45:57, Buba030 pisze:
Panowie. Nerwica ma tu duzo racji. sam przerabiałem ten temat kilka tygodni temu , nawet pisałem takie samo ogłoszenie na forum Znaleźć lewy reflektor NOWY w cenie około 200 zł nie jest tak łatwo. Sa tylko oryginały a ceny zaczynaja sie od 470 do 680 zł. .."

A gdzie niby Nerwica napisał, że chce kupić za ok.200zł ?? pisał tylko ....tylko że chce nowy...i pytał gdzie w W-wie ?

Kilka tygodni to masa czasu ...przecie hurtownie uzupełniają swoje stany magazynowe wg potrzeb na bieżąco!, ale dla skrajnych pesymistów....podałem co najmniej kilka namiarów gdzie kupujesz bez problemu w cenie bliższej 400 niż 680....nie zauważyłeś ?

Trzeba tylko chcieć i zrobić coś samemu, a poza tym jasno sprecyzować swoje oczekiwania . Amen

Pozdrawiam ze słonecznych Katowic

Cytat:
2007-12-05 09:34:00, bogdan1 pisze:
A gdzie niby Nerwica napisał, że chce kupić za ok.200zł ?? pisał tylko ....tylko że chce nowy...i pytał gdzie w W-wie ? Kilka tygodni to masa czasu ...przecie hurtownie uzupełniają swoje stany magazynowe wg potrzeb na bieżąco!, ale dla skrajnych pesymistów....podałem co najmniej kilka namiarów gdzie kupujesz bez problemu w cenie bliższej 400 niż 680....nie zauważyłeś ? Trzeba tylko chcieć i zrobić coś samemu, a poza tym jasno sprecyzować swoje oczekiwania . Amen Pozdrawiam ze słonecznych Katowic

rzeczywiście nie napisał ,ze chce tanio
a z tym uzupełnianiem hurtowni to tez nie jest tak ciekawie jak piszesz. Uwierz mi ,ze sprawdzałem naprawde we wszystkich źródłach na allegro , które maja coś wspólnego z daewoo i zajmuja się częściami , pomijałem tłumikarzy , tuningowców itp. Wysłałem około 30 maili i odpoiwedź była jedna: "nie ma , trzeba czekać. Do sprowadzenia w ciagu tygodnia." (dotyczy tych drozszych) , na temmat tych tanszych nawet nie obiecywali ,ze cokolwiek uda sie załatwic. Po tygodniu pisałem znowu do tych , których masz na mysli czyli takich co oferowali cene około 470 zł i odpowiedź była ,ze nadal nie ma....Od reki proponowali mi za 680 zł , w drugim miejscu za 575zł. Nie mam juz tych maili bo je wykasowałem , ale jak ktos chce kupic LEWY reflektor to ja mu wierze ,ze ma z tym problem.
Prawych wszedzie dostatek....Poza tym, co innego oferta w cenniku a co innego dostepbność cześci. Pierwszy Twój link :Ap car i lipa. w ofercie jest ale w chwili obecnej niedostepny. Nie chciało mi sie sprawdzac dalel . Nerwica niech sprawdza jak mu zależy.

[ wiadomość edytowana przez: Buba030 dnia 2007-12-05 11:49:25 ]

Cytat:
2007-12-05 11:44:02, Buba030 pisze:
...Poza tym, co innego oferta w cenniku a co innego dostepbność cześci. Pierwszy Twój link :Ap car i lipa. w ofercie jest ale w chwili obecnej niedostepny. Nie chciało mi sie sprawdzac dalel . Nerwica niech sprawdza jak mu zależy. ..."

Z tą "różną" dostępnością w stosunku do oferty ...zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, a niedoścignionym "mistrzem" jest w tej dziedzinie "Potak"!
...tyle że moim zamiarem było dać kilka przykładów...iż można szereg ofert zdobyć w prosty sposób korzystając z neta...żadnej nie sprawdzałem ....bo i dlaczego?
A Nerwica...hmm..
Widzę że my się dużo bardziej interesujemy tym tematem niż On...

Nieprawdę waść prawi..
Juz ogarnąłem sprawe z reflektorkami Jeden jedyny sprzedawca z allegro będzie niebawem takowy miał dla mnie
Pzdr

[ wiadomość edytowana przez: Nerwica dnia 2007-12-05 20:37:55 ]