Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() SVERAdesign Dress SQADet Citroen C4 Coupe Oleśnica | 2007-12-10 19:39:17 no podzielimy sie opłatkiem ![]() |
![]() DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | 2007-12-10 19:43:01
![]() ![]() |
![]() DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | 2007-12-11 21:58:58 HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
smagi SQAD Sympatyk Audi A3 TDi Oleśnica | 2007-12-21 23:07:16 jak nie pojade na deske do Zielenca to wpadne... ![]() |
![]() SVERAdesign Dress SQADet Citroen C4 Coupe Oleśnica | 2007-12-23 17:58:46 przepraszam za moją absencję...niestety nie udało mi się wyrwać...Antoninie zęby wychodzą i za Chińską Republikę nie chciał spać...mam nadzieje że udany spot przedświąteczny...
A więc w imieniu swoim jak i małżowiny mej oraz Toniego...składamy wszystkim klubowiczom SQADU, sympatykom tuningu i motoryzacji najserdeczniejsze życzenia świąteczne...dużo zdrowia i słodyczy a tak konkretnie: Versusowi - samych sprawnych serwerów, oraz Accorda ![]() RAFowi - zestawu GTA do alfy Killerowi - Mustanga (może być gniady) Smagiemu - Golfa V - GTi-30lecie edytion Prezowi - aby "Red LANbaron" rósł w siłę a kierowcy żyło się dostatnio Farmerowi - co kolwiek co zastąpi mu "żółtego" i oczywiście nie bedzie serią ![]() ![]() Tipoo - myślę że długiej zimy na przeróbki nowego nabytku Krisowi - żeby skończył to co zaczął... Davowi - oby 528 była zaczatkiem mocnych clasic carów w SQADzie ![]() Piterowi - FSO coupe... Wilkowi - ST ![]() ![]() Bauerowi - Laguny Coupe ![]() O kim zapomniałem sorki ![]() ![]() Zdrowia zdrowia ![]() |
![]() DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | 2007-12-23 21:53:16
Serdecznie dziękuję ![]() ![]() Oczywiście dołączam się do życzeń dla reszty ekipy |
smagi SQAD Sympatyk Audi A3 TDi Oleśnica | 2007-12-23 23:17:51 |