Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Navi LOB SYMPATYK Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2008-02-17 19:46:50 Witam,
Szukałem w szukarce ale nie wyszukałem... Mam taki dziwny objaw, który występuje w zasadzie tylko rano. Jak włącze światła (xenon) to włacza się lampka oświetlenia wnętrza. I nie można jej wyłączyć przycikami w lampce. Wystarczy tylko wyłączyć i włączyć światła i potem jest już ok. Podkreślam - ten objaw występuje z rana, ale nie zauważyłem jakiejś korelacji np z temperaturą na zewnątrz. Miał ktoś coś takiego? Nie bardzo mam pomysła coi może być przyczyną takiego dziwnego zachowania się |
Mr_B MV6 kombi+LPG Koszalin | 2008-02-18 13:53:55 Nie ten dział kolego |
Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | 2008-02-18 15:07:06 Zapewne poplynal przelacznik zespolony swiatel...
albo gdzies indziej jest zwarcie |
Navi LOB SYMPATYK Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2008-02-18 22:27:57 Już wiem. Poczytałem starsze posty, przyjrzałem się wyłacznikowi świateł i wygląda, że wyrobiona jest jego oś. Po prostu rano ma tendencję do łatwego odskakiwania. Wystarczy go lekko klepnąć i jest OK. Czyli trzeba bedzie zajrzeć do środka. Może jakiś paproch podszedł??
Niemniej dzięki za zainteresowanie i pomoc. |